Cred ca trebuie specificat faptul ca nu oricine poate incarca perfect un HI-S 200, un FMJ, sau un Trebuchet. Cred ca acestea sunt destul de pretentioase si iti trebuie forta si o tehnica extraordinara pentru a arunca montura, acolo unde au fost proiectate s-o faca...pe la 180m.
Personal cred ca arunc mai bine cu o lanseta cu actiune medie decat cu una care are actiune de varf. Apoi, va intreb, unde este placerea drilului cand ai un HI-S 200, FMJ, sau Trebuchet?
Opinez ca lanseta perfecta e cea care are compromisul perfect, adica cel mai bun raport aruncare la distanta/placere in dril.
Ati putea da niste exemple de astfel de lansete?
Personal umblu de vreo 2 luni sa-mi cumpar un set, am analizat multe modele, si cred ca m-am stabilit asupra unui model care are "compromisul" pe care l-am spus mai sus.
Sunt curios si de opiniile voastre.
din punctul meu de vedere, ai perfecta dreptate. nici eu n-am tehnica necesara sa incarc o lanseta rapida. si daca nu stii, asta nu te ajuta. arunc mai bine cu esx-h ul meu decat cu fmj-ul. asta e, nu toti pot
GoldFish-Team scrie:Atunci care sunt cele mai bune lansete de crap pt longcast dupa parerea voastra? Multumesc.
Lansetele pe care le-am enumerat sunt recomandate de catre fabricant pentru pescuit la mare distanta ,in rest fiecare pescuieste cu ce se simte el mai bine fie ca sunt recomandate sau nu pentru distante mari .
Oricum nici Millenium si nici ESX-H nu pot pescui la mai mult de 100 m ,ASA CA NU A-TI RASPUNS LA INTREBARE
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista
sincer, cred ca glumiti daca nu, oricand. si n-am luat lectii de la mark h.
si nici n-am spus ca esx-h sunt cele mai bune lansete de crap pt longcast. sunt cele mai bune pentru mine, deocamdata. si "pescuiesc crap" la peste 100m fara probleme.