LANSETE HARRISON BALLISTA NOI

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

@ Cezar

stai bland ca exista si e lanseta cu care fiacare se intelege cel mai bine, este ? de aici si subiectivismul de care ai amintit

@ Andrei Vladeanu

daca am vazut eu bine in AlP, la 140 m era o baliza pe care nu aveai voie s-o depasesti...probabil lui florinw i-ar fi trebuit doua standuri, cite unul pe fiecare mal :lol: e doar o gluma !!!
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Jujak

Mesaj de Jujak »

GoldFish-Team scrie:
andrei vladeanu scrie:mai bine sa revenim la topic, pt ca era interesant
eu zic sa va impacati - neamtul si scotianul! :D
Topicul era foarte interesant pana a apurut obraznicul ala cu pescuitul lui la 200-250 m si comentariile de genul "bai nepoate". Ce o avea sula cu prefectura nu stiu. Pana ii arat eu neamnutzului cine e HIGHLANDER cu adevarat............., poate isi cere scuze si atunci am terminat.
:lol: :lol: :lol: :lol: Pe MANOLE al maninca brandul :!: :lol:
CLUBUL PESCARILOR

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Jujak

sa mor daca nu ne complicati - vreti sa se posteze la acest subiect sau aveti ceva de impartit cu unul si altul din cei care posteaza aici ? Spuneti-ne fratilor ca avem si altceva de facut . Din partea mea acest Florin W trebuie neglijat - nu am vazut nici o poza cu el si cu vreun crap capturat si eliberat .( acelasi lucru si cu GoldFish - samd ) Pina atunci pentru mine , nu conteza ca pescar - eventual e un spin iritativ pe acest topic .
Daca prezinta ceva poze ( sau stiu cu cine vorbesc ) - se schimba discutia si pot sa ii acord maxima atentie , ca oricarui pescar de crap .

Deja e plictiseala - cum devine discutia serioasa si incepe sa se posteze la subiect - intervin tot soiul de frustrari si se duce dracu topicul . Opriti-va fratilor !

Jujak

Mesaj de Jujak »

Val Pangica jr scrie:@Jujak

sa mor daca nu ne complicati - vreti sa se posteze la acest subiect sau aveti ceva de impartit cu unul si altul din cei care posteaza aici ? Spuneti-ne fratilor ca avem si altceva de facut . Din partea mea acest Florin W trebuie neglijat - nu am vazut nici o poza cu el si cu vreun crap capturat si eliberat .( acelasi lucru si cu GoldFish - samd ) Pina atunci pentru mine , nu conteza ca pescar - eventual e un spin iritativ pe acest topic .
Daca prezinta ceva poze ( sau stiu cu cine vorbesc ) - se schimba discutia si pot sa ii acord maxima atentie , ca oricarui pescar de crap .

Deja e plictiseala - cum devine discutia serioasa si incepe sa se posteze la subiect - intervin tot soiul de frustrari si se duce dracu topicul . Opriti-va fratilor !
@Val. OK. Am inteles :!: Despre GoldFish :arrow: , suna-l pe Andrei sau pe Vladut , si or sa te lamureasca ei mai bine.........cine e :wink:
CLUBUL PESCARILOR

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@cezar
Mare vorba ai zis Cezare , de pescar batran :D si bandit ! :wink:
Din pacate pescarii zilelor noastre incearca sa compenseze lipsa de talent prin calitatea sculelor....si, din pacate, asta-i o certitudine , nu doar o parere personala....
PS Pe baza acestei observatii o sa creez un nou topic la "Competitii "... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Jujak

pai daca il stim pe Goldfish asa multi de ce nu se semneaza fratilor ?Uite de exemplu , eu nu stiu cine este si il iau la rost , nejustificat .

Jujak

Mesaj de Jujak »

pai daca il stim pe Goldfish asa multi de ce nu se semneaza fratilor ?Uite de exemplu , eu nu stiu cine este si il iau la rost , nejustificat .
@Valy , de stiut al stii mai mult ca sigur :lol: , dar nu dupa User :wink: Nu se semnaza pt, ca e un tip mai retras [si are motivele lui ]. Cand vei afla cine e [probabil cat de curind ] , ai sa-ti dai seama ca nu bat campii :!: :wink:
CLUBUL PESCARILOR

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Jujak

Val e numele meu .

Jujak

Mesaj de Jujak »

Val e numele meu .