Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
ma frate aici era vorba de A PRINDE PESTE nu de a arunca la distantza.andrei vladeanu scrie:@florin w
raspunde mai nene, cum arunci tu 180-250 metri!!!
nu intelegi ca raspunsul tau ar lamuri tot topicul asta!?!
nu l-am intrebat pe andrei.el s-a oferit sa raspunda.Vali Vesa scrie:@florinw
afirmatia ca anumite betze nu pot pescui crap la peste 100m a facut-o dl. victor oana. pe el trebuie sa-l intrebi, nu pe andrei...
si sunt si eu curios sa aflu raspunsul.
dl victor ... ???
fratioare, n-ai inteles nimic. aici era vorba de ARUNCARI LA DISTANTA, nu de a prinde peste.florinw scrie:
ma frate aici era vorba de A PRINDE PESTE nu de a arunca la distantza.
eu pescuiesc plantat.poate ca nu arunc nici macar 100m nu sint aruncator de elita.
citeste inca o data postarile
afirmatzia a fost nu prinde peste mare la peste 100 m si eu am intrebat de ce
Nea Cornele atunci imi explici si mie urmatoarea chestie ?cornelserbu scrie:@
@ GoldFish
citeste cu mare atentie ce mi-ai raspuns...e greit...cand vorbim de tehnica, lansetele nu mai conteaza, fiindca presupunem ca se va fi folosi acelasi bat si de cel cu tehnica mai avansata si de cel mai novice. De aici si logica celor spuse de Andrei in legatura cu aruncarile pe care le-ar face Mark cu sculele noastre...deci, el cu aceleasi scule, ca noi, ar arunca mai departe, te-ai prins?
andrei vladeanu scrie:fratioare, n-ai inteles nimic. aici era vorba de ARUNCARI LA DISTANTA, nu de a prinde peste.florinw scrie:
ma frate aici era vorba de A PRINDE PESTE nu de a arunca la distantza.
eu pescuiesc plantat.poate ca nu arunc nici macar 100m nu sint aruncator de elita.
citeste inca o data postarile
afirmatzia a fost nu prinde peste mare la peste 100 m si eu am intrebat de ce
oanavictor
Data înscrierii: 25/01/2005
Trimis: Mar 11 06, 2007 10:42 pm Titlul subiectului:
--------------------------------------------------------------------------------
citat oana victor Rectificare -nu pot pescui ''CRAP''la mai mult de 100 m,poate ciortan de Bugeac sau de Doripesco.
@Vali Vesa
DA
in fine, vericule, nu a zis nimeni nimic despre pestele mare. nea victor crede ca doua modele de lansete nu arunca mai mult de 100 metri.