LANSETE HARRISON BALLISTA NOI

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

@florin w

raspunde mai nene, cum arunci tu 180-250 metri!!!
nu intelegi ca raspunsul tau ar lamuri tot topicul asta!?!
The One Team

florinw

Mesaj de florinw »

andrei vladeanu scrie:@florin w

raspunde mai nene, cum arunci tu 180-250 metri!!!
nu intelegi ca raspunsul tau ar lamuri tot topicul asta!?!
ma frate aici era vorba de A PRINDE PESTE nu de a arunca la distantza.

eu pescuiesc plantat.poate ca nu arunc nici macar 100m nu sint aruncator de elita.

citeste inca o data postarile

afirmatzia a fost nu prinde peste mare la peste 100 m si eu am intrebat de ce

florinw

Mesaj de florinw »

Vali Vesa scrie:@florinw

afirmatia ca anumite betze nu pot pescui crap la peste 100m a facut-o dl. victor oana. pe el trebuie sa-l intrebi, nu pe andrei...
si sunt si eu curios sa aflu raspunsul.

dl victor ... ???
nu l-am intrebat pe andrei.el s-a oferit sa raspunda.

domnul victor ,cel caruia ia fost adresata intrebarea inca nu si-a argumentat afirmatiile

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

florinw scrie:

eu pescuiesc plantat.poate ca nu arunc nici macar 100m nu sint aruncator de elita.

fratioare, n-ai inteles nimic. aici era vorba de ARUNCARI LA DISTANTA, nu de a prinde peste.
cumetre, faptul ca tu pescuiesti plantat si nu esti aruncator de elita nu face obiectul discutiei acestea. adica al topicului.
in fine, vericule, nu a zis nimeni nimic despre pestele mare. nea victor crede ca doua modele de lansete nu arunca mai mult de 100 metri.
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Alo.....oameni buni ,,,,,,,,,,afirmatia mea se bazeaza pe faptul ca ,pescuind cu un bat moale nu poti avea controlul asupra pestelui [CRAP MARE ]IAR ATUNCI PREIA PESTELE INITIATIVA SI TE BAGA IN CEL MAI APROPIAT OBSTACOL .,lucru care nu este valabil cand pescuiesti la ciortan .
In rest betele arunca sigur peste 100 daca sunt echipate corespunzator .
Cred ca sunt mai multi pesti pierduti cu bete moi decat cu ''CIOMEGE '',ASTA DACA NU PESCUIESTI IN OCEAN UNDE NU AI NICI UN FEL DE OBSTACOL [STUF,POMI ,ZIDURI,PRAGURI ]SAU ESTI MASOCHIST SI I-TI PLACE SA TE CHINUIESTI . :!: :!: :idea:
A-I INVIT PE DOMNII CU BETE MOI LA O PARTIDA PE SARULESTI PESCUID LA 140-150 M :roll: :lol:

@Florin v

Esti total aiurea cu argumentarile tale .
Apropo .........cum pescuiesti la 200-250m fara sa plantezi ????????????
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

GoldFish-Team

Mesaj de GoldFish-Team »

cornelserbu scrie:@

@ GoldFish

citeste cu mare atentie ce mi-ai raspuns...e greit...cand vorbim de tehnica, lansetele nu mai conteaza, fiindca presupunem ca se va fi folosi acelasi bat si de cel cu tehnica mai avansata si de cel mai novice. De aici si logica celor spuse de Andrei in legatura cu aruncarile pe care le-ar face Mark cu sculele noastre...deci, el cu aceleasi scule, ca noi, ar arunca mai departe, te-ai prins?
Nea Cornele atunci imi explici si mie urmatoarea chestie ?
Cu un batz Shimano Antares lansez cu 20 de metrii mai mult decat o fac cu batzul Harrison Chimera folosind aceeasi TEHNICA.

PS: Acum inteleg de ce l-ai coptat pe Jujak la clubul pescarului .....................te ajuta la plantat cu barcutza lui. :lol: :lol: :lol:

GoldFish-Team

Mesaj de GoldFish-Team »

@Florin v

Esti total aiurea cu argumentarile tale .
Apropo .........cum pescuiesti la 200-250m fara sa plantezi ????????????[/quote]

A vrut sa zica ca pescuieste la 200-250 m de casa. :lol: :lol: :lol:

florinw

Mesaj de florinw »

andrei vladeanu scrie:
florinw scrie:

fratioare, n-ai inteles nimic. aici era vorba de ARUNCARI LA DISTANTA, nu de a prinde peste.

oanavictor

Data înscrierii: 25/01/2005

Trimis: Mar 11 06, 2007 10:42 pm Titlul subiectului:

--------------------------------------------------------------------------------

citat oana victor Rectificare -nu pot pescui ''CRAP''la mai mult de 100 m,poate ciortan de Bugeac sau de Doripesco.

@Vali Vesa

DA

:cumetre, faptul ca tu pescuiesti plantat si nu esti aruncator de elita nu face obiectul discutiei acestea. adica al topicului.
in fine, vericule, nu a zis nimeni nimic despre pestele mare. nea victor crede ca doua modele de lansete nu arunca mai mult de 100 metri.

nepoate,bea o cafea si pune pe cineva sa-tzi citeasca si sati explice ideea si apoi incearca sa raspunzi daca esti in stare sa raspunzi la subiect.daca nu oricum mersi pt intentzii,si toate cele bune

GoldFish-Team

Mesaj de GoldFish-Team »

nepoate,bea o cafea si pune pe cineva sa-tzi citeasca si sati explice ideea si apoi incearca sa raspunzi daca esti in stare sa raspunzi la subiect.daca nu oricum mersi pt intentzii,si toate cele bune[/quote]

Nepoate nu fi obraznic. :evil:

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

@oanavictor,

de la cat in sus e "crap mare" ?
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”