LANSETE HARRISON BALLISTA NOI

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
florinw
Puncte: 0

Mesaj de florinw »

oanavictor scrie:Alo.....oameni buni ,,,,,,,,,,afirmatia mea se bazeaza pe faptul ca ,pescuind cu un bat moale nu poti avea controlul asupra pestelui [CRAP MARE ]IAR ATUNCI PREIA PESTELE INITIATIVA SI TE BAGA IN CEL MAI APROPIAT OBSTACOL .,lucru care nu este valabil cand pescuiesti la ciortan .
In rest betele arunca sigur peste 100 daca sunt echipate corespunzator .
Cred ca sunt mai multi pesti pierduti cu bete moi decat cu ''CIOMEGE '',ASTA DACA NU PESCUIESTI IN OCEAN UNDE NU AI NICI UN FEL DE OBSTACOL [STUF,POMI ,ZIDURI,PRAGURI ]SAU ESTI MASOCHIST SI I-TI PLACE SA TE CHINUIESTI . :!: :!: :idea:
A-I INVIT PE DOMNII CU BETE MOI LA O PARTIDA PE SARULESTI PESCUID LA 140-150 M :roll: :lol:

@Florin v

ok.mersi asta asteptam ca raspuns.

eu plantez.si daca e nevoie intru cu barca dupa peste.

baltzile pe care pescuiesc eu in general nu seamana cu nimic cu sarulestiul (din pacate) fiind mult mai mici (max 35 ha) nu au nici garduri sau ruine fiind practic foste balastiere numai iarba (in unele locuri chiar 2m de inalta) si daca imi intra in iarba deobicei daca intru cu barca il scot.na bun pesti se mai pierd dar cred ca nu numai la mine

se mai intimpla sa pescuiesc in coltzuri inconjurate de stuf.la distantze foarte mici (15-20m) in general primavara si aici pt ca nu potzi lasa libertate la peste si trebuie sa lucrezi cu frina mai strinsa am avut impresia ca pierd multzi pesti din cauza betelor prea tari ,si asta a fost motivul pt care am trecut la betze moi.ulterior mi-a placut mai mult cum lucreaza si am ramas sa le folosesc si in pescuitul la distantza.

eu unu gasesc placerea mai mare cu un batz fin,nu ma grabesc sa pun pestele pe saltea ,imi las timp (nefiind in concurs am tot timpul) iar daca se mai pierde cite un peste...asta e .o poza mai putzin

Esti total aiurea cu argumentarile tale .
Apropo .........cum pescuiesti la 200-250m fara sa plantezi ????????????

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

@Vali Vesa

Care este procentul de crap mare scos de tine cand pescuiesti la AVICOLA ,VACI ,si care este procentul cand pescuiesti in locuri fara agatatura ??????????????Nu cred ca esti in avantaj cu bete moi cand pescuiesti in agatatura .

Crap mare -peste 10 kg ,si te rog sa nu-mi argumentezi ca ai prins destui din astia ,pentru ca procentul de care pomeneam mai sus sigur nu te avantajeaza ,decat daca nu ai pescuit in locurile enumerate de mine [AVICOLA ,VACI ,]
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

@florinel

1. imi cer scuze, nu am observat postarea lui nea victor referitoare la ciortan.
2. intr-adevar, lucrurile s-au legat. oana a zis ca nu poti aduce pestele mare de la distanta cu lansete moi, doar ciortanul de Bugeac sau Doripesco (acum am vazut si ironia de cacat. parca in urma cu 3-4 ani la Darvari nu era plin de ciortan)
3. tu ai introdus plantatul in discutie pt. a ne spune ca reusesti cu bete moi sa aduci crapi mari de la distanta.
4. oricum, nici tu nu ai fost prea clar.
5. in ceea ce-l priveste pe gold fish team pot sa-ti garantez ca el are un nume mult mai mare decat al meu, bazat pe experienta. numai ca nu in pescuitul sportiv (deocamdata) ci in alt sport mult mai popular! :wink:
The One Team

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

@oanavictor,

eeee, nea victor, e alta mancare de peste :lol:

initial ati spus ca esx-h nu poate sa pescuiasca peste 100m. asta poate sa o faca si chiar bine. nu era vorba de agataturi, situatii extreme.

eu nu pot sa va contrazic deocamdata, pentru ca am pescuit o singura data pe A4 si din 24 de pesti am scos 22, am parcat doar 2. dar nu au fost mari, cel mai mare cred ca a avut 8 sau 10kg.

dar si sa dau cu pari si sa risc sa-i rup gura...
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

cipibm

Mesaj de cipibm »

A venit IARNA!!! :D :D :D

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

cipibm scrie:A venit IARNA!!! :D :D :D
No ase... :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Foarte util topicul :
-asa invatam cum se lanseaza la 200 de metri ca incepator(ca Florin)
-cum daca nu ai sculele domnului Victor nu poti sa arunci 100 de metri
-cum se fac sucelile din mers(sau din scris)
Tot inainte fratiorii, sunteti rari de comici in incercarea de a va arata talentele de pescari hoinari.
Eu am Daiwa Emblem de 3.90 si 3.5 libsi, cam la cat asi putea sa sper ca arunc ? Astept raspunsurile "consacrayiilor" din tara sau strainatate(ca vorba celui de mai sus, poate sunt oameni mai destepti, cu scoala ) !

florinw

Mesaj de florinw »

aurel radulescu scrie:Foarte util topicul :
-asa invatam cum se lanseaza la 200 de metri ca incepator(ca Florin)
-cum daca nu ai sculele domnului Victor nu poti sa arunci 100 de metri
-cum se fac sucelile din mers(sau din scris)
Tot inainte fratiorii, sunteti rari de comici in incercarea de a va arata talentele de pescari hoinari.
Eu am Daiwa Emblem de 3.90 si 3.5 libsi, cam la cat asi putea sa sper ca arunc ? Astept raspunsurile "consacrayiilor" din tara sau strainatate(ca vorba celui de mai sus, poate sunt oameni mai destepti, cu scoala ) !
:lol: :lol:

1 incepator.:pescuiesc la crap de vreo 12 ani :lol:

2 arunci cit te tzin muschi si tehnicu :lol:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ GoldFish

stimabile, se pare ca tu ma cunosti, probabil si eu te cunosc, dar nu stiu cine esti :lol: cu toate astea, iti spun pentru ultima data ca esti in eroare...chiar nu vrei sa-ntelegi ca din postarile male reiese ca e vorba de aceeasi scula si de doi aruncatori diferiti, care poseda tehnici diferite si nicidecum invers asa cum imi exemplifici ca tu dai diferit cu cu doua scule diferite la randul lor ??????????????????
daca nici acum n-ai inteles, tind sa-i dau dreptate lui florinw, dealtfel un tip care stie sa bata campii mai bine decat toti cei care posteaza p-aici :lol: :lol: :lol:

chestia cu jujak o iau ca pe-o gluma si sper sa nu gresesc

@ Victor

crapul il strunesti foarte bine si cu o lanseta moale care e bine gandita si e construita cu simt de raspundere, dar aici intervine iarasi tehnica de care vorbeam la casting...nu trebuie sa lasi pestele sa-si faca de cap, dar nici sa tragi de el ca la surfing...unde mai este sportivitatea, daca lui ii lasi asa de putine sanse

ce lansete ai avut acum cativa ani la sarulesti cand ai ales primul locul si n-ai reusit sa scoti crapii ? ...cred ca atunci trbuia umblat la tehnica, fiindca presupun ca lansetele erau pari
Cornel Serbu
Friends Carp Team

GoldFish-Team

Mesaj de GoldFish-Team »

[quote="cornelserbu"]@ GoldFish

stimabile, se pare ca tu ma cunosti, probabil si eu te cunosc, dar nu stiu cine esti :lol: cu toate astea, iti spun pentru ultima data ca esti in eroare...chiar nu vrei sa-ntelegi ca din postarile male reiese ca e vorba de aceeasi scula si de doi aruncatori diferiti, care poseda tehnici diferite si nicidecum invers asa cum imi exemplifici ca tu dai diferit cu cu doua scule diferite la randul lor ??????????????????
daca nici acum n-ai inteles, tind sa-i dau dreptate lui florinw, dealtfel un tip care stie sa bata campii mai bine decat toti cei care posteaza p-aici :lol: :lol: :lol:

chestia cu jujak o iau ca pe-o gluma si sper sa nu gresesc

Nea Cornele ce repede te aprinzi :lol: M-ai omorat cu tehnica asta a lansarii. Am dvd-uri care explica mai multe tehnici de aruncare cu mai multe lansete dar de la aceeasi firma, bineinteles ca acest dvd este mai mult de reclama la fel ca majoritatea dvd-urilor. Problema mea este ca nu vreau sa-mi cumpar 100 de betze sa vad cu care lansez mai bine.

Nea Cornele nu stiai ca barcutza lui Jujack "fuge de manaca astfaltul" de ajunge cu un acumulator pana la forinw ala in Germania sau Franta si inapoi . :lol:

Multumesc oricum pentru raspunsuri.

PS: Nea Cornele eu te cunosc , dvs, ma cunoasteti, dar eu stiu cine sunteti. :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”