Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Ai dreptate nea Victore, pana il aranjez eu pe baiatashul ala obraznic, spune-mi si mie care sunt betzele care le folositi pentru longcasting si de care sunteti foarte multumit?Multumescoanavictor scrie:@Val
Ca pescuiesti sau pescuim cu lansete care au puterea de 3,5 lbs ,este optiunea ta sau a noastra ,dar aici mai conteaza si puterea de actiune din care este construit blank-ul [medium ,fast ,heavi]cat si actiunea pe care o are varful [progresiva sau parabolica ]
Dar deja topicul este ravasit si stricat [una sa intrebat si la alta sa ajuns ]
Stii foarte bine la cine m-am referit , mai ales ca la jignit si pe un component al echipei "SENZOR BIG TEAM'.Val Pangica jr scrie:@gold fish
te referi la mine cind spui baiatas si obraznic ?![]()
@Victor Oana
eu nu am vrut sa intru in plomeica cu nimeni - dupa cum ai citit asa am inceput si eu postarea mea anterioara - topicul e varza . Am vrut numai sa-mi zic o parere cu caracter general .
Topicul era foarte interesant pana a apurut obraznicul ala cu pescuitul lui la 200-250 m si comentariile de genul "bai nepoate". Ce o avea sula cu prefectura nu stiu. Pana ii arat eu neamnutzului cine e HIGHLANDER cu adevarat............., poate isi cere scuze si atunci am terminat.andrei vladeanu scrie:mai bine sa revenim la topic, pt ca era interesant
eu zic sa va impacati - neamtul si scotianul!