LANSETE HARRISON BALLISTA NOI

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de oanavictor »

@Val

Ca pescuiesti sau pescuim cu lansete care au puterea de 3,5 lbs ,este optiunea ta sau a noastra ,dar aici mai conteaza si puterea de actiune din care este construit blank-ul [medium ,fast ,heavi]cat si actiunea pe care o are varful [progresiva sau parabolica ]

Dar deja topicul este ravasit si stricat [una sa intrebat si la alta sa ajuns ]
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

GoldFish-Team

Mesaj de GoldFish-Team »

oanavictor scrie:@Val

Ca pescuiesti sau pescuim cu lansete care au puterea de 3,5 lbs ,este optiunea ta sau a noastra ,dar aici mai conteaza si puterea de actiune din care este construit blank-ul [medium ,fast ,heavi]cat si actiunea pe care o are varful [progresiva sau parabolica ]

Dar deja topicul este ravasit si stricat [una sa intrebat si la alta sa ajuns ]
Ai dreptate nea Victore, pana il aranjez eu pe baiatashul ala obraznic, spune-mi si mie care sunt betzele care le folositi pentru longcasting si de care sunteti foarte multumit?Multumesc

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@gold fish

te referi la mine cind spui baiatas si obraznic ? :oops:

@Victor Oana

eu nu am vrut sa intru in plomeica cu nimeni - dupa cum ai citit asa am inceput si eu postarea mea anterioara - topicul e varza . Am vrut numai sa-mi zic o parere cu caracter general .

GoldFish-Team

Mesaj de GoldFish-Team »

Val Pangica jr scrie:@gold fish

te referi la mine cind spui baiatas si obraznic ? :oops:

@Victor Oana

eu nu am vrut sa intru in plomeica cu nimeni - dupa cum ai citit asa am inceput si eu postarea mea anterioara - topicul e varza . Am vrut numai sa-mi zic o parere cu caracter general .
Stii foarte bine la cine m-am referit , mai ales ca la jignit si pe un component al echipei "SENZOR BIG TEAM'. :wink:
Apropo, ce betze iti cumperi? Am vazut ca-i scos 4 betze la vanzare.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

mai bine sa revenim la topic, pt ca era interesant
eu zic sa va impacati - neamtul si scotianul! :D
The One Team

GoldFish-Team

Mesaj de GoldFish-Team »

andrei vladeanu scrie:mai bine sa revenim la topic, pt ca era interesant
eu zic sa va impacati - neamtul si scotianul! :D
Topicul era foarte interesant pana a apurut obraznicul ala cu pescuitul lui la 200-250 m si comentariile de genul "bai nepoate". Ce o avea sula cu prefectura nu stiu. Pana ii arat eu neamnutzului cine e HIGHLANDER cu adevarat............., poate isi cere scuze si atunci am terminat.

Adrian B

Mesaj de Adrian B »

pai da, si eu zic sa revenim la topicul initial.

D-le Val Pangica spuneti ca va retrageti usor spre a va gasi o lanseta care sa fie placuta in dril si sa aruncati la distante apreciabile. Eu asa inteleg. La "micul bazar" vindeti NG-ul prelucrat de nenea ala...:) . La naiba, stiu despre NG ca este impecabila in dril. Dvs. le vindeti sa va luati altele? Pai care sunt alea care arunca mai bine si se comporta mai bine ca NG-ul in dril? Sau e secret? Se numeste reclama daca le spuneti numele pur si simplu? :)

PS. Discutiile nu ar degenera daca "unii" dintre dvs. nu ar intra in dispute fara orizont.

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Adrian B

nu vreau sa discut aici despre ce vreau eu sa vind , dar intrebarea ta este pertinenta . Vind lansete alea pe blanc de NG - pentru ca sunt un pic "mici" pentru mine . Adica simt ca pot incarca mai mult o lanseta si parca pe astea le folosesc la maxim . Asta e tot . Altfel nu au cusur - arunca 100-120 metri cu plumbi de 120 grame si in drill se comporta bine de tot .
Nu am absolutizat drillul ci am zis ca acord aceeasi importanta si puterii de aruncare si usurintei si fidelitatii in drill .

Pentru ca nu e secret vreau sa-mi cumpar niste Nash Extreme Pursit - lansete cu care am dat odata si mi-au placut . Sunt scumpe de aia vind ce am .

PS - acum sa nu ma intrebi de ce imi plac Nashurile astea ca nu stiu ! :lol: :lol:

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@Adrian B, etc
Ca si cu alte topicuri de pe acest site sau de-aiurea (vezi cele mai bune cirlige, fire ,etc), iti spun eu ca nu exista o lanseta cu cel mai bun raport aruncare/dril , deci intrebarea ta are un grad f mare de relativitate . Ai putea sa primesti o gramada de raspunsuri, dar toate ar fi subiective, in functie de balta pe care pescuieste omul, de fizicul lui, de placerile lui , si nu in ultimul rind, de..marimea portofelului :lol:

Apropo de explozia asta cu "carpfashionul "(buna vorba , Andrei, de ziarist batrin :D ). Am vazut mai multe persoane care trec pe linga tine pe balta si primul lucru pe care il fac e sa studieze doct sculele de pe suporti "aha , 3.90m,3 livre jumate, e buna pentru aruncare la distanta, cit costa ca vreau si eu sa-mi iau, etc", iar el saracul, are 1,70m si vreo 65 de kile...

Adrian B

Mesaj de Adrian B »

@ Val Pangica Jr

Am inteles, merci.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”