La finalul lunii Aprilie va avea loc in Romania o demonstratie de casting la care va fi invitat Terry Edmonds alaturi de alti cativa pescari din echipa Nash.
Veti avea ocazia sa testati lansetele Nash NRXD avandu-l drept instructor "privat" pe expertul in casting T.Edmonds si sunt sigur ca modelul de 3,9m si 3,5 Lbs va fi un succes rasunator! Cel mai probabil se vor putea testa si alte lansete precum Entity sau Scope insa dupa parerea mea vedeta va ramane gama NR.
De indata ce se va stabili programul de desfasurare a evenimentelor acestea vor fi facute publice pe pagina de Facebook "Team Nash Romania".
Care este explicatia ? De ce pe siteul Nash original sunt toate preturile cu mult mai mari ? Este vorba de produse contrafacute sau ce, ca nu inteleg !
Buna ziua,
Nu va pot raspunde la intrebarea dvs. referitoare la alte magazine, suntem in sectiunea TotalFishing si va raspund cu placere la aspecte legate de magazinul nostru.
Multumesc
Stiu asta, sunt client Totalfishing de peste 4 ani ! Dar am inteles ca o sa aveti in magazin preturile mari recomandate de producatorul Nash. Intreb pentru ca si pe siteul Fox un Sky Pod are pret recomandat 350 de euro, dar magazinele in vand cu circa 270 euro. SI zau daca inteleg ce-mi scapa.