Se tine si cu 10 participanti ca nu cred ca vor plati mai multi , asa se intimpla cind sunt refuzati sa participe oamenii care intradevar unde se inscriu platesc si participa .
popescu59 scrie:Se tine si cu 10 participanti ca nu cred ca vor plati mai multi , asa se intimpla cind sunt refuzati sa participe oamenii care intradevar unde se inscriu platesc si participa .
D-le Popescu 59 nu inteleg ce vreti sa spuneti!!!!!!!!!!!!!!!
daca doriti sa va inscrieti la acest concurs nu va opreste nimeni,platiti avansul chiar si 500 lei pentru dv si participati.
Dupa ce mi-ati refuzat trecerea in lista de participanti , ar fi normal ca acum cind ati vazut ca nu are succes concursul sa ma inscriu din nou?
Am vazut ca nu am fost acceptat la inscrierea in lista de participare , si mi-am vazut de treaba .
Va salutam ! Ce facem platim avansul ? Se mai tine concursul ?Ce premii vor fi daca nu suntem 30 de echipe ? Asteptam un raspuns din partea organizatorilor , va multumesc .
n urma discutiilor avute cu patronul lacului si cu multi pescari concurenti la cupa SBS am stabilit de comun acord sa organizam concursul pe trei sectoare, si bineinteles ca premiile sau schimbat si ele.
Rog cei interesati sa participe sa achite 50% din suma pana pe data de 15 februarie 2013. In caz contrar concursul nu se va mai organiza.
Regulamantul ramane cel anuntat.
Premiile sunt valabile in situatia participarii a 30 de echipe.
LOC- I - 6000 RON (pe fiecare sector)
LOC- II- 2500 RON (pe fiecare sector)
LOC- III-1000 RON (pe fiecare sector)
CAPTURA - 2000- RON
MARELE PREMIU 10.000 RON
1. NITU ION GABRIEL POPA achitat avans
2. DUDILA
3. KOCSIS ISTFAN
4. VICTOR OANA
5. DAN CYTY
6. BOSTOACA DAN
7.BRAILEANU FLORIN avans achitat la vlad parfene