Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Multam Gabi,sunt inca fericit ca ne cunoastem intre noigabi1 scrie:Dragul meu, arata-mi mai degraba ca pui frau patimilor tale, ca-ti indrepti dorintele si ca urmezi in toate parerile tale adevarul. Dovedeste-mi ca nu te temi nici de inchisoare, nici de exilGClaudiu scrie:Dan Badarcea scrie:Poate unii dintre voi nu au inteles.
Noi DINAMOVISTII!!!!,sau cel putin eu,i-am felicitat pe baietii aia de au
jucat aseara in teren,nu pe unii care scriu pe aici
Pai si eu la fel i-am felicitat pe jucatori, au fost bine determinati si orgoliosi. Dar cand ii vad pe acesti, .... suporteri ca zic steaua inseamna Romania, mi se face scarba! Cand pentru ei, steaua e gigi becali, nici de durere, nici de saracie, nici de moarte. Daca nu le ai pe acestea, poti tu sa scrii cele mai frumoase carti; tot un natarau ramai !
Frate n-am jignit pe nimeni. Aia a fost parerea mea sincera. Daca nu mai stiti de gluma se pare ca nici serios nu mai poate vorbi omul cu voi. Eu am terminat cu discutiile contradictorii.Vladut Mateianu scrie:Nu inteleg de ce "unii" , de cate ori invinge steaua pe cineva trebuia sa jigneasca rapidistii si dinamovistii......
Normal este sa-ti iubesti echipa favorita, indiferent de rezultate. Nu sa dai cu pietre in stanga si in dreapta....
...U Cj si UNIREA Dejcornel.s scrie:... Am uitat pe careva. Of, Doamne!
Si sa sti ca m-am gandit la Universitatea, da` a iesit Stiintaviorel dulamita scrie:...U Cj si UNIREA Dejcornel.s scrie:... Am uitat pe careva. Of, Doamne!![]()
...