Eu unul nu ma feresc primavara sa folosesc boiliesuri si pop-upuri destul de mari 18mm si 20mm si nadire tot cu boiliesuri si pelete. Cand vreau sa am un raspuns rapid primavara am 2 combinatii:
1. momitor cu plastice
2. momitor pe care pun un mix aditivat cu aroma boiliesului cu care pescuiesc si la carlig un boilies de 12mm-15 mm, sau un pop up de 10 mm.
poti imbraca un pop-up de 15-16mm in pasta pana ajungi la dimensiunea e 20-22mm astfel nu pierzi din lansare si ai si atractie rapida, pont cu cat pui mai multa apa decat lapte de porumb in pasta se desface mai repede
De anul acesta avem si noi pe piata o gama de pasta solubila de mare atractie, care se topeste complet in 30 minute !
V-o recomand cu incredere, mai ales ptr partide scurte !
TOata lumea imbraca plumbi imbraca momitor imbraca boilisuri si popap in pasta solubila dar de bilele facute pe loc din pasta nu ne vorbeste nimeni ?
La primele si ultimele partide din an sunt solutia ideala sunt singurele bile care se dizolva cam intr-o ora
pai si boilies de carlig xploziv tot cam 60 min are timpul de dizolvare aproape completa, pacat ca se gasesc cam greu prin magazinele din tara chiar si online
Problema se pune astfel , am pus citeva solubile in apa din balta si nici macar dupa 4 ore nu s-au topit . Nu spun firma de la care sunt dar sunt 3 firme consacrate pe piata de la noi . M-ar interesa solubile care sa se dizolve asa cum spune Vladut 30-60 min in apa rece de acum , ca se topesc ele in apa de la vara asta o stiu darrrrrrrrrr recomandati pentru timpul de acum solubile cind apa are 3-4-5 grade.Faceti proba si recomandati-ne acele solubile dizolvabile intr-o ora .