Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Mesaj de miyagi »

Nenea Vio! Un scor ceva :)?
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Memento mori: ...pentru ai mai tineri

"
Doi portari de legendă: Duckadam şi Van der Sar.

Cu o seară înainte de returul cu Ajax, cei care au participat la masa oficială au rămas surprinşi de speech-ul pregătit de fostul portar olandez la adresa lui Helmuth.

Succesul Stelei din faţa lui Ajax, de joi seară, n-a fost singura lovitură pe care trupa din Ghencea i-a dat-o campioanei Olandei. Miercuri seara a avut loc dineul oficial, la care, din partea roş-albaştrilor, a participat, printre alţii, Helmuth Duckadam, iar de la batavi tot un fost mare goalkeeper, Edwin Van de Sar.

După ce ambele delegaţii au ajuns, gazdele au dorit să deschidă seara cu un discurs prin care să-l elogieze pe Van der Sar. Acesta însă s-a ridicat de la masă şi a cerut să vorbească el timp de cîteva minute.

"E o mare onoare pentru mine să mă aflu acum la aceeaşi masă cu un portar faimos. Clubul dumneavoastră trebuie să fie privilegiat că are în conducere o astfel de legendă. Primiţi tot respectul meu pentru un nume imens. Realmente, performanţa realizată de domnia sa în 1986 e una formidabilă şi nu ştiu dacă va putea fi bătută vreodată", a spus Van der Sar, care i-a uluit pe ceilalţi participanţi la dineu.

Van der Sar s-a aflat în poarta naţionalei Olandei la 3 turnee finale consecutive în care "portocala mecanică" a fost mereu eliminată în urma loviturilor de la 11 metri: Euro 1996, Mondialul francez din '98 şi Europeanul din 2000. Duckadam s-a aflat în poarta Stelei la un singur meci care a necesitat penalty-uri, finala Cupei Campionilor din '86, cînd a parat nu mai puţin de 4 lovituri!

"Cred că a fost cel mai emoţionant moment trăit de mine în ultima perioadă. Să-l aud spunînd pe Van de Sar asemenea lucruri despre mine e incredibil. N-am cum să exprim în cuvinte cum m-am simţit" (Helmut Dukadam)

Cine a fost Van der Sar
- portar olandez, născut în 1970
- a jucat la Ajax, între 1992 şi 1999, bifînd 226 de partide şi un gol marcat
- între 1999 şi 2001 a fost la Juventus
- a jucat apoi la Fulham pînă în 2005
- între 2005 şi 2011 a evoluat la Manchester United
- pentru "naţionala" Olandei a bifat 130 de selecţii şi a participat la nu mai puţin de 8 turnee finale de Campionat European şi Mondial
- a cîştigat 22 de trofee cu Ajax şi cu Manchester, printre care două Ligi ale Campionilor, o Supercupă, o Cupă Intercontinentală şi un Campionat Mondial al cluburilor"
Urban culture.

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

In afara de finala aia, ce a facut Duckadam?
Eu sunt fan Manchester si l-as lasa pe van der Sar, sa apare cu o mana in gips, numai sa nu joace De Gea.

@ Si nu o spun cu rautate, doar ma intereseaza ce a mai facut. Eu fiind fanul lui Dinamo, n-am act de cunostinta fata de meciurile jucate de Duckadam, stiu ca a mai aparat dupa finala, 2-3 penalty-uri. Van der Sar, este un gentelman (unul care a stat prin Anglia ceva timp), nu acelasi lucru putem spune despre Gig, care s-a aratat revoltat ca olandezi nu l-au chemat la dineu si i-a jignit pe olandezi. Rad de olandezi ca acolo drogurile si curvele sunt acceptate de stat, aia fac o gramada bani din chestiile astea doua : taxe & turisti. Noi NU vrem sa asfaltam 10m de sosea, din cauza ca pretul va fii triplu, ca lucrarea se face dupa un anumit timp de rahat. Oricine va veni la presedentie, nu va face nimic bun pt societate si doar pentru buzunarele lui si partidului din care face parte.
Noi sa fim sanatosi, ca tara ... are nevoie de-un leac mai bun ca noi si cineva mai deschis la minte decat restul lumii.

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

Nu stiu daca mai trebuia sa faca ceva, a aparat 4 penaltiuri, cred ca a facut sufficient astfel incat steaua sa castige cel mai important trofeu European intercluburi. Din Romania steaua e singura care il are datorita acestui portar.

Eu vad steaua cu bune si cu rele, intr-adevar gigi nu este rasat, dar e singurul care a bagat bani in fotbal cu inima, poate sa mai fie porumboiu. In rest toti au facut numai manevre, clujul ia jucatori ii tine 6 luni maxim si le face vant, dynamo tot asa, rapid tot incearca, dar e prea chitros copos. Din cauza asta e nenorocirea asta in fotbal, tocmai datorita oamenilor de bine care au avut in cap doar sa isi traga banii si atat. Sigur sunt si subiectiv, dar vorbind despre cine a facut ceva, o sa vedeti ca gigi e singurul care promoveaza jucatori romani, uita-te la cluj ca 3 sferturi sunt jucatori sunt din a 3-a liga din brazilia.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

nit_matias scrie:................ dar e singurul care a bagat bani in fotbal cu inima..................
Stai linistit, ca inima lui Gigi e un portofel ! Nu e genul care sa bage bani din pasiune ! Si-a facut mereu socotetile si pana nu i-a iesit ceva in plus, n-a dat un sfant !...acelasi lucru si ptr. "donatiile" catre biserici sau "donatiile" de case catre sinistrati !...lui trebuie sa-i iasa ceva, altfel nu da nimic...asa sunt machedonii ! S-a multumit pana acum cu sumele scoase din Europa League si ptr. ca restul echipelor din campionatul intern au slabit valoric continuu, s-a vazut Giginio in postura de a ciugulii in viitor ceva din Championes League ... dupa 7 ani !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

CimpoeruM

Mesaj de CimpoeruM »

gor965 scrie:
nit_matias scrie:................ dar e singurul care a bagat bani in fotbal cu inima..................
Stai linistit, ca inima lui Gigi e un portofel ! Nu e genul care sa bage bani din pasiune ! Si-a facut mereu socotetile si pana nu i-a iesit ceva in plus, n-a dat un sfant !...acelasi lucru si ptr. "donatiile" catre biserici sau "donatiile" de case catre sinistrati !...lui trebuie sa-i iasa ceva, altfel nu da nimic...asa sunt machedonii ! S-a multumit pana acum cu sumele scoase din Europa League si ptr. ca restul echipelor din campionatul intern au slabit valoric continuu, s-a vazut Giginio in postura de a ciugulii in viitor ceva din Championes League ... dupa 7 ani !
nu,nu, gresit inima lu Gigi e doua portofele !una mica pt prosti si aIIIIA MARE PT el !

Cristi Chiritoi

Mesaj de Cristi Chiritoi »

gor965 scrie:Stai linistit, ca inima lui Gigi e un portofel ! Nu e genul care sa bage bani din pasiune ! Si-a facut mereu socotetile si pana nu i-a iesit ceva in plus, n-a dat un sfant !...acelasi lucru si ptr. "donatiile" catre biserici sau "donatiile" de case catre sinistrati !...lui trebuie sa-i iasa ceva, altfel nu da nimic...asa sunt machedonii ! S-a multumit pana acum cu sumele scoase din Europa League si ptr. ca restul echipelor din campionatul intern au slabit valoric continuu, s-a vazut Giginio in postura de a ciugulii in viitor ceva din Championes League ... dupa 7 ani !
Se poate, Gigi a dat daca i-a si iesit ceva, tot ce se poate....dar voi analizati patronul stelei insa nu va uitati in groapa voastra, ca tot sunteti in groapa. Ai vostri au dat ceva? criticam un om care a dat, caruia i-a placut sa fie filmat cand da, DAR A DAT bani si A FACUT CASE unor oameni ruinati de viituri, etc.... Si e penibil sa analizati voi evolutia Stelei din ultimii 6 ani, 6 ani de calificari in grupe europene...iar daca la anu' o fi in UCL e pentru ca merita. Au castigat aproape tot si mai au si rezultate frumoase in EL. Pana la urma este o afacere pentru oricare investitor si nu suntem noi in masura sa criticam oportunitatea unei investitii.

Asa va place sa va bagati in seama, dar ma intreb: din cei care criticati cati din voi ati dat macar 1 leu unui om batran/bolnav de pe strada!? Nu trebuie sa raspundeti mie sau altcuiva de pe forum, ci voi insiva.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Cristi Chiritoi scrie:
gor965 scrie:Stai linistit, ca inima lui Gigi e un portofel ! Nu e genul care sa bage bani din pasiune ! Si-a facut mereu socotetile si pana nu i-a iesit ceva in plus, n-a dat un sfant !...acelasi lucru si ptr. "donatiile" catre biserici sau "donatiile" de case catre sinistrati !...lui trebuie sa-i iasa ceva, altfel nu da nimic...asa sunt machedonii ! S-a multumit pana acum cu sumele scoase din Europa League si ptr. ca restul echipelor din campionatul intern au slabit valoric continuu, s-a vazut Giginio in postura de a ciugulii in viitor ceva din Championes League ... dupa 7 ani !
Se poate, Gigi a dat daca i-a si iesit ceva, tot ce se poate....dar voi analizati patronul stelei insa nu va uitati in groapa voastra, ca tot sunteti in groapa. Ai vostri au dat ceva? criticam un om care a dat, caruia i-a placut sa fie filmat cand da, DAR A DAT bani si A FACUT CASE unor oameni ruinati de viituri, etc.... Si e penibil sa analizati voi evolutia Stelei din ultimii 6 ani, 6 ani de calificari in grupe europene...iar daca la anu' o fi in UCL e pentru ca merita. Au castigat aproape tot si mai au si rezultate frumoase in EL. Pana la urma este o afacere pentru oricare investitor si nu suntem noi in masura sa criticam oportunitatea unei investitii.

Asa va place sa va bagati in seama, dar ma intreb: din cei care criticati cati din voi ati dat macar 1 leu unui om batran/bolnav de pe strada!? Nu trebuie sa raspundeti mie sau altcuiva de pe forum, ci voi insiva.
De ce ma citezi pe mine si scrii despre "voi" ...voi analizati...voua va place...voi criticati...?! Ai habar din ce grup de suporteri fac eu parte ? Ce te doare pe tine sufletul ca nu cred in actele de "binefacere" ale lui Becali ? ...ca la asta m-am referit, ca tot ce face, nu face din placere ci din interes !
George Iorga
Imagine

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

George, ce treaba au performantele Stelei, cu banii pe care ii da Becali interesat sau nu.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

gabi1 scrie:George, ce treaba au performantele Stelei, cu banii pe care ii da Becali interesat sau nu.
Rog un stelist mai amabil si mai obiectiv, sa raspunda la intrebarea asta ! :D
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”