Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Mesaj de gor965 »

Cristi Chiritoi scrie:
gor965 scrie:
GClaudiu scrie:Gor, te credeam baiat "lavabil", dar ai indraznit sa-l denigrezi pe Seful Mioarelor, m-ai dezamagit ... (ironie +1).

.......
Asta-i viata...eu o sa mor sarac si "lavabil" iar mioriticul sef o sa moara inecat cu mici si pastrama cu foita de aur ! :D
asta-i dilema ta, e greu sa treci peste off-ul personal. sa vedem cat de departe va fi negoita de "media tv" pe care o imputati lui Gigi...
Coane, eu n-am nici o dilema si nici un off-personal legat de patronul Stelei ! E departe de a se dovedi un caracter onest, un domn in adevaratul sens al cuvantului, dar insistati sa vedeti numai partea plina a buzunarului sau ... ca vorba aia, banii lui Giginio au dus Steaua pe culmile gloriei ! 8)

p.s.
Cine e Negoita ?! :? :mrgreen:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Cristi Chiritoi

Mesaj de Cristi Chiritoi »

gor965 scrie:Coane, eu n-am nici o dilema si nici un off-personal legat de patronul Stelei ...
p.s.
Cine e Negoita ?! :? :mrgreen:
nu era vorba de off-personal fata de patronul stelei, n-avea sens sa te acuz de ceva...dar nu mai conteaza. Chiar asa, cine e negoita !? :lol:

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Azi, la ora 21:30, pe sport.ro baietii aratau secvente din parcare, acolo unde suporterii stelisti strigau " SUIE PE ....", intrebarea mea este, pe ce doreau suporterii stelisti sa se urce al lor cioban:

a) pe "ciocan"
b) pe o mioara
c) pe maybach-ul personal.

Cristi Chiritoi

GClaudiu scrie:Azi, la ora 21:30...
credeam ca spui de victoria frumoasa a stelei cu 3-0...eu am remarcat altceva: la un meci acasa cu o echipa fara pretentii au fost multi suporteri (in afara galeriei) la un meci...si nu am vazut nici altercatii, deci se poate sa fim civilizati.

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Cristi Chiritoi scrie:
GClaudiu scrie:Azi, la ora 21:30...
credeam ca spui de victoria frumoasa a stelei cu 3-0...eu am remarcat altceva: la un meci acasa cu o echipa fara pretentii au fost multi suporteri (in afara galeriei) la un meci...si nu am vazut nici altercatii, deci se poate sa fim civilizati.

Lacrriiiiiiiimeeeeeeeez !!! Decat 1000 de samantari, mai bine 10 suporteri care canta tot meciul !!! Victorie frumoasa, hauzi, cu Haz Metan?

Am alta intrebare, daca Chelsea a castigat cu 1-0 cu WBA si Steaua a batut pe Haz Metan cu 3-0, care e mai buna? :lol: :lol: :lol: :lol:

Cristi Chiritoi

GClaudiu scrie:1. Lacrriiiiiiiimeeeeeeeez !!! Decat 1000 de samantari, mai bine 10 suporteri care canta tot meciul !!! Victorie frumoasa, hauzi, cu Haz Metan?
2. Am alta intrebare, daca Chelsea a castigat cu 1-0 cu WBA si Steaua a batut pe Haz Metan cu 3-0, care e mai buna? :lol: :lol: :lol: :lol:
1. Da, victorie...si lacrimezi pt dinamo ca nu se vad in clasament? n-ai de ce... :mrgreen:
2. Foresta... :lol: :lol: :lol:

Claudiu Garlea
pescar de competitie

De ce nu va apucati de stand up comedy? Aveti comedia in sange... vorbesc serios

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

Eu vorbeam strict din punct de vedere fotbalistic, nu ma intereseaza alte aspecte despre gigi, cand e el la televizor nu ma uit punct. Eu ma uit la ce joaca steaua si o face bine si a facut-o in fiecare an cel putin in cupele europene. Intr-adevar cu campionatul mai greu, dar au fost si echipe pregatite : cluj, vaslui, dynamo, rapid. E greu sa mentii acelasi tonus si in campionat si in Europa.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

Cristi Chiritoi

nit_matias scrie:Eu vorbeam strict din punct de vedere fotbalistic...dar au fost si echipe pregatite : .... dynamo
Dinamo pregatita??? Aaaaa, de 13 ani se pregatesc... :lol:

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

in sensul ca echipe care tintesc cel putin podium, la asta ma refeream pregatite.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”