Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Miyagi da la 220 W nu 220 metri .Decebalus scrie:A fost cineva mai demult pe forum care se lauda ca arunca 220 metri.........
Intra pe toate topicurile,mai putin aici..
Poate reuseste cineva sa-l convinga sa ne dea si noua niste informatii
?????Tu sti care este diferenta dintre W (watt) si V (volt)????zfcristian scrie:Miyagi da la 220 W nu 220 metri .Decebalus scrie:A fost cineva mai demult pe forum care se lauda ca arunca 220 metri.........
Ai dreptate, greseala mea 220 VBodi scrie:?????Tu sti care este diferenta dintre W (watt) si V (volt)????
Salutare,Bodi scrie:?????Tu sti care este diferenta dintre W (watt) si V (volt)????zfcristian scrie:Miyagi da la 220 W nu 220 metri .Decebalus scrie:A fost cineva mai demult pe forum care se lauda ca arunca 220 metri.........
Decebalus scrie:A fost cineva mai demult pe forum care se lauda ca arunca 220 metri.........
Aruncarile acelea au fost facute pe apa si se masura firul.acidutzu scrie:Decebalus scrie:A fost cineva mai demult pe forum care se lauda ca arunca 220 metri.........
Salut,
Cunosc pe cineva, un ploiestean de-al meu, care arunca aceasta distanta, dar nu cred ca este persoana despre care amintesti tu.
Este vorba despre Cosmin Tudor ( Campion National 2011 ) care a castigat un concurs de casting in 2008 desfasurat la Darvari cu o aruncare de 221,21 m, pe locul al doilea situindu-se Silviu Florescu cu 201,21 m.
Intamplator, chiar ieri mi-a povestit cum a reusit aceasta performanta. Este un baiat de nota 10.
Stima!
si nu il poti convinge sa intre pe forum sa ne povesteasca si noua?acidutzu scrie:
Salut,
Cunosc pe cineva, un ploiestean de-al meu, care arunca aceasta distanta, dar nu cred ca este persoana despre care amintesti tu.
Este vorba despre Cosmin Tudor ( Campion National 2011 ) care a castigat un concurs de casting in 2008 desfasurat la Darvari cu o aruncare de 221,21 m, pe locul al doilea situindu-se Silviu Florescu cu 201,21 m.
Intamplator, chiar ieri mi-a povestit cum a reusit aceasta performanta. Este un baiat de nota 10.
Stima!