razvan u. scrie:La tine.
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
razvan u. scrie:La tine.
Vladut Mateianu scrie:Incearca cu alti stelisti, sunt mult mai in masura !![]()
Tot copilareste...noi chiar am avut motive de zambet in iarna pe national arena. Inca va mai doare ?GClaudiu scrie:Zambind .... in iarbaVladut Mateianu scrie:Incearca cu alti stelisti, sunt mult mai in masura !![]()
![]()
Vladut Mateianu scrie:poate ca 300. dar nu uita ce au facut 300...cornel.s scrie:300 anti Steaua, ca atatia mai sunt de toti. Restul s-au disipat.razvan u. scrie:Madaline,
Daca tot stai bine pe calcule, dinamovisti cati sunt? 300?![]()
PS procentul intre manelisti si iubitori de opera este identic. la fel si procentul intre cei care urmaresc(urmareau) Otv si cei care urmaresc CNN. exemplele ar putea continua, dar ma opresc aici.
Nu mai fiti tendentios, ce minte aveau acum cativa ani Pulhac, Torje,Ropotan &. co.Cristi Chiritoi scrie:Ma bucur ca mai puteti vorbi de voi..vezi ropotan, torje..stiu bine sa cante pe manele
Ai uitat de categoria suporterilor Emo .Vladut Mateianu scrie:Majoritatea fotbalistilor au IQ negativ...La fel si majoritatea suporterilor fanatici. La pescarii care utilizeaza acest forum am observat ca procentajul este invers...
Deci...