TARG AVP 2013

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: TARG AVP 2013

Mesaj de Vladut Mateianu »

osc1or scrie:hai ca asta cu targul pe malul lacului nu am mai auzit-o :))

p.s. nu inteleg de ce anuntati "surprize" pt targ si nu spuneti concret despre ce e vorba; nu e mai atractiv pt un potential client sa stie dinainte ce ofera firma x la targ?
Gama Senzor Planet contine circa 750 de repere, dintre care circa 200 lansate in 2013 ! Asa ca este greu sa pot anunta toate reducerile, vom avea o zona in care multe dintre produse vor fi la lichidare de stoc sau la pret special ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Eu am mai spus si ma repet nu cred ca poti sa te apropii de mai toate noutatile fara 7-10 mil in buzunar, si asta numai la nada si momeala sa nu mai zic sa te mai inoiesti si cu altceva .Darrrrrrrrrrrr cine e harnic si munceste are tot ce vrea asa ca , cit mai multe noutati 2013 sunt bine venite .

didi-ionita

Mesaj de didi-ionita »

Magic Bait va fi prezenta la Expo Aventuri in perioada 14-17 mar 2013 , din Pta Constitutiei , cu o multime de produse noi si - mai important - cu oferte de nerefuzat .
Ca noutati , vom avea 2 game noi de produse : FICAT si BELACHAN .
Fiecare gama contine boiliesuri la 1 kg ( 44 lei ) si 3 kg ( 120 lei ) , solubile si tari ( 20, 24 si 30 mm ) , boiliesuri de carlig 14-16-18-20 mm , pasta solubila ( 2 ambalari - 210 gr. si 450 gr. ) , DIP si A.D.N. ( Amestec de Nadire ) . Ambalari diverse la boiliesurile de carlig ( 14-16-18-20 mm ) la 150 gr ( 12 lei ) si 400 gr ( 23 lei ) . Boiliesurile sunt produse pe un fishmeal puternic aromat si bogat proteic .
Avem si o gama intreaga de paste solubile cu ambalari de 210 gr ( 12 lei ) si 450 gr ( 23 lei ) - Tuti Frutti , Bloodworm , Apa Rece , Shrimp etc. , in total vreo 12-13 arome , facute pe un mix de birdfish .
Prezentam si o gama intreaga de A.D.N.-uri pt FEEDER , aromate exact ca A.D.N.-urile normale : Capsuna , Miere , Usturoi , S & O si Capsuna .
Preturile din paranteze sunt preturile de raft din magazine .
Legat de preturi , pot mentiona faptul ca preturile au fost ajustate , peste 95 % din ele , scazand cu pana la 15 % ...
Mai avem o multime de alte surprize ... printre care as vrea sa mentionez si ofertele pe care le aplicam pe perioada expozitiei :
" Al 3-lea produs GRATIS " cu mentiunea ca produsele NU trebuie sa fie identice ... simplu , cel mai ieftin ... e gratis !
" Cumpara de minim 100 lei si noi iti platim intrarea " - daca faci cumparaturi din standul MB de minim 100 lei , noi iti returnam contravaloarea intrarii la targ !
Din respect pentru pescarii care nu pot ajunge la expozitie , am decis ca aceste promotii sa fie valabile si pe toate on-line-urile partenerilor nostrii ( ca in fiecare an dealtfel ) !
Va asteptam cu drag la expo , va dorim un inceput de sezon bun si fir intins pe 2013 .
Echipa Magic Bait .
photo(2).JPG
photo(2).JPG (132.37 KiB) Vizualizat de 944 ori

CPK Carp & More

Mesaj de CPK Carp & More »

Concept Andrei Vladeanu pentru Cpk Carp & More.Boiliesuri fluoro de carlig extrem de aromate.Toata gama disponibila la targul AVP.
Fişiere ataşate
av2.JPG
av2.JPG (82.27 KiB) Vizualizat de 902 ori

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Alexandru Mihai scrie:
osc1or scrie:YYeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Avand in vedere ca in ultimii 2 ani nu am gasit nimic sa imi faca cu ochiul, sunt curios ce va fii si anul asta de acest targ
Anul trecut ( fara a face reclama ) doar Senzor, Magicbait si Carping au avut standuri interesante.
Anul asta insa ne copiaza majoritatea, asa ca in avantaj vor fi pescarii.... :wink:
CS SENZOR

didi-ionita

Mesaj de didi-ionita »

Vladut Mateianu scrie:
Alexandru Mihai scrie:
Avand in vedere ca in ultimii 2 ani nu am gasit nimic sa imi faca cu ochiul, sunt curios ce va fii si anul asta de acest targ
Anul trecut ( fara a face reclama ) doar Senzor, Magicbait si Carping au avut standuri interesante.
Anul asta insa ne copiaza majoritatea, asa ca in avantaj vor fi pescarii.... :wink:
Like ! :)

mihnea bh

Mesaj de mihnea bh »

Vladut Mateianu scrie:
Alexandru Mihai scrie:
La totalfishing va fi valabila oferta de targ ?

CPK Carp & More

Mesaj de CPK Carp & More »

GClaudiu scrie:

p.s. nu inteleg de ce anuntati "surprize" pt targ si nu spuneti concret despre ce e vorba; nu e mai atractiv pt un potential client sa stie dinainte ce ofera firma x la targ?

Pana acum, cea mai interesanta este cea cu pop-urile de la Ckp cred, 9 lei borcanasul, la 2 cumparate, ai unul gratis :D
Vor fi disponibile in 6 arome. Squid cu Piersica, Pruna, Porumb, Mulberry Florentine,Banana si Capsuna si Ananas cu Artar.

Cu 36 ron poti cumpara toata gama de 8mm. :wink: :wink:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

mihnea bh scrie:
La totalfishing va fi valabila oferta de targ ?
Da, incepand de joi si pana duminica !
CS SENZOR

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

CPK Carp & More scrie:
GClaudiu scrie:

Pana acum, cea mai interesanta este cea cu pop-urile de la Ckp cred, 9 lei borcanasul, la 2 cumparate, ai unul gratis :D
Vor fi disponibile in 6 arome. Squid cu Piersica, Pruna, Porumb, Mulberry Florentine,Banana si Capsuna si Ananas cu Artar.

Cu 36 ron poti cumpara toata gama de 8mm. :wink: :wink:
Ai prins peste la Mulberry? Este prima oara cand aud de DUDE ca momeala.
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”