TARG AVP 2013

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Just Fish
Puncte: 0

Re: TARG AVP 2013

Mesaj de Just Fish »

Tare mult mi-as dori sa vad mult mai mulți oameni care reprezintă o anumită marca indiferent ca e nada, scule de pescuit sau accesorii si au un cont pe acest forum sa facă măcar pe jumate ce face Vladut pt pescari si sa anunte si ei """ stai mai ca si marca D va fi , si marca X si va lăsa cu gura cascata de noile produse """
NU VREAU SA LAUD SAU SA FAC RECLAMA LA MARCA SENZOR.
Tot ce scriu aici e doar părerea mea personală si nu plătit sau am ceva de câștigat de pe urma asta. Poate marca SENZOR e proasta pt unii si ft buna pt alți , numai ca in spatele acestei mărci sta in om care ȘTIE FRATE SA ATRAGĂ CLIENȚI SI NU NUMAI si îl felicit pt ceea ce face .
Îmi doresc sa vad si pe ceilalți sa facă măcar 50% cum face el ca domne si prea secretosi de zici ca nu știu ce conține produsul lor ( mai multe informați nu retete) ca unde te duci si intrebi îți răspund cu SUNT FOARTE BUNE :mrgreen:
Poate mulți mă vor judeca pt ce am scris subintelesul de reclama .marca e marca iar omul ce reprezintă cv e alta mâncare de peste (ex: cand mergeți la un bar X sau la unul Z produselor sunt cam lafel , iar personalul de la barul X te tratează cu indiferenta , nu te duci la barul Z ?)
Apropo de târg : dacă un Pescar din capătul tari vrea sa vina si el la acel târg nu doar sa se uite , sa cumpere si sa testeze ca doar nu o bate drumul de pomana , are informați ca nu se va întoarce acasa dezamăgit si cu bani cheltuiți ???? Poate acele produse le putea vedea si la un magazin din orașul sau .
Mai multe informați către pescari fratilor ca poate uni nici nu știu unde se va tine de exemplu :mrgreen:
Anton Adrian
CCC Club Crap Corbu
Campion National 2017
Vicecampion Mondial 2017

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@just fish

multumesc ptr aprecieri. cu 1 saptamana inaintea targului voi incerca o prezentare a produselor senzor planet 2013 (circa 200 produse), o parte sunt deja ambalate, o parte sunt pe linia de productie...sper sa le putem avea pe toate la targ ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

silviu_ms

Mesaj de silviu_ms »

vladut, nu incercati sa rulati si niste pop-up uri mai mari anul asta spre exemplu 20 mm? Cred ca ar avea succes...
Spor

Just Fish

Mesaj de Just Fish »

Vladut , nu trebuie sa îmi multumesti mie pt ca nu trebuie, doar ca ar trebui sa îți multumesaca alți oameni care pot lua exemplul tau :mrgreen: exemplu (cum fac si alte persoane care vor sa organizeze un concurs) .Esti singurul om care cand vine vorba de marca ta indiferent de comentariul adus fie bun sau rău intervi si explici cum sta treaba fără retineri. SPOR LA TREABA si SUCCES IN TOT CE FACEȚI :wink:
Anton Adrian
CCC Club Crap Corbu
Campion National 2017
Vicecampion Mondial 2017

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

silviu_ms scrie:vladut, nu incercati sa rulati si niste pop-up uri mai mari anul asta spre exemplu 20 mm? Cred ca ar avea succes...
Spor
o sa notez. nu promit, dar spre inceputul verii s-ar putea sa se rezolve....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

danr

Mesaj de danr »

Just Fish scrie: Apropo de târg : dacă un Pescar din capătul tari vrea sa vina si el la acel târg nu doar sa se uite , sa cumpere si sa testeze ca doar nu o bate drumul de pomana , are informați ca nu se va întoarce acasa dezamăgit si cu bani cheltuiți ???? Poate acele produse le putea vedea si la un magazin din orașul sau .
Mai multe informați către pescari fratilor ca poate uni nici nu știu unde se va tine de exemplu :mrgreen:

Buna ziua,

Pot sa va confirm ca la targ TotalFishing va fi prezent pentru a reprezenta in mod exclusiv marcile: Shimano, ( inclusiv bagajeria 2013 ), accesoriile Ace, Dynamite Baits, Sufix, Rapala, Blue Fox, Plano, Power Pro
Incercam sa avem un sortiment cat mai larg de marfa, si pregatim si o supriza pentru targ, sper sa sa concretizeze.

Multumesc

Just Fish

Mesaj de Just Fish »

danr scrie:
Just Fish scrie: Apropo de târg : dacă un Pescar din capătul tari vrea sa vina si el la acel târg nu doar sa se uite , sa cumpere si sa testeze ca doar nu o bate drumul de pomana , are informați ca nu se va întoarce acasa dezamăgit si cu bani cheltuiți ???? Poate acele produse le putea vedea si la un magazin din orașul sau .

Buna ziua,

Pot sa va confirm ca la targ TotalFishing va fi prezent pentru a reprezenta in mod exclusiv marcile: Shimano, ( inclusiv bagajeria 2013 ), accesoriile Ace, Dynamite Baits, Sufix, Rapala, Blue Fox, Plano, Power Pro
Incercam sa avem un sortiment cat mai larg de marfa, si pregatim si o supriza pentru targ, sper sa sa concretizeze.

Multumesc

Foarte frumos baieti :wink: Eu stiu cam care va fi surpriza iar cu siguranta multi o sa aprecieze :wink:
Anton Adrian
CCC Club Crap Corbu
Campion National 2017
Vicecampion Mondial 2017

danr

Mesaj de danr »

cred ca poate nu vorbim de aceeasi supriza ? :lol:
sau imi asculti telefonul ? :lol:

Just Fish

Mesaj de Just Fish »

danr scrie:cred ca poate nu vorbim de aceeasi supriza ? :lol:
sau imi asculti telefonul ? :lol:
:mrgreen:
Anton Adrian
CCC Club Crap Corbu
Campion National 2017
Vicecampion Mondial 2017

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Daca veniti tot cu vanzatorii de anul trecut nu va vad bine.
Am ramas cu o impresie ''slaba'' sa nu zic altfel fata de vanzatorii care v-au reprezentat la targ anul trecut.

Buna ziua,

Multumesc

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”