NU VREAU SA LAUD SAU SA FAC RECLAMA LA MARCA SENZOR.
Tot ce scriu aici e doar părerea mea personală si nu plătit sau am ceva de câștigat de pe urma asta. Poate marca SENZOR e proasta pt unii si ft buna pt alți , numai ca in spatele acestei mărci sta in om care ȘTIE FRATE SA ATRAGĂ CLIENȚI SI NU NUMAI si îl felicit pt ceea ce face .
Îmi doresc sa vad si pe ceilalți sa facă măcar 50% cum face el ca domne si prea secretosi de zici ca nu știu ce conține produsul lor ( mai multe informați nu retete) ca unde te duci si intrebi îți răspund cu SUNT FOARTE BUNE

Poate mulți mă vor judeca pt ce am scris subintelesul de reclama .marca e marca iar omul ce reprezintă cv e alta mâncare de peste (ex: cand mergeți la un bar X sau la unul Z produselor sunt cam lafel , iar personalul de la barul X te tratează cu indiferenta , nu te duci la barul Z ?)
Apropo de târg : dacă un Pescar din capătul tari vrea sa vina si el la acel târg nu doar sa se uite , sa cumpere si sa testeze ca doar nu o bate drumul de pomana , are informați ca nu se va întoarce acasa dezamăgit si cu bani cheltuiți ???? Poate acele produse le putea vedea si la un magazin din orașul sau .
Mai multe informați către pescari fratilor ca poate uni nici nu știu unde se va tine de exemplu