sper ca v-ati suparat pe mine pt comentariu si daca v-ati suparat...asta este

fire incinse
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
sigur au ajuns in burtile crapilor...mircione scrie:sa inteleg ca au ajuns ...la ferma de...porci))
moka primeai informatii si raspunsuri la intrebari. ca vad ca ai nevoie de multe raspunsuri....mircione scrie:stati linistit ca nu este vorba nici de copil) si departe de mine ideea de a primi ceva "moka" nu vrea sa primesc ceva moka in schimbul acelor bile.......le-am folosit nadind cu ele ideea era ca nu le-am putut folosi pe firul de par...si da chiar as vrea sa stiu care este diferenta intre boilesuri...si solubile adica bile tari si bile solubile...."bilele" nu se numesc toate boilesuri...ca contin sau nu ou nu se numesc tot boilesuri ?
sper ca v-ati suparat pe mine pt comentariu si daca v-ati suparat...asta este) ..va trece
)
fire incinse
daca pe site-ul lor nu apare nimic, crezi ca vor veni aici sa posteze?pharaoh scrie:Totusi, dintre organizatori...nu ne spune nimeni ce firme vor fi prezente in standuri? N-am gasit pe nicaieri informatia asta!
..de mult nu mai apare nimic pe site-ul lor. Si revista apare din an in pasti(ma gandesc aia care au abonamente nu le dau foc?stefanmuraru scrie: daca pe site-ul lor nu apare nimic,