fire incinse
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Ai incercat sa hidratezi solubilele si nu ai reusit ? Interesant.....mircione scrie:nu expira.....atunci de ce mai au data de expirare pe ele.....am incercat sa le hidratez........degeaba .....neam nu nimic.....doar cu apa...dar solubilele....se cam hidrateaza de tot.....) de spart nu mai zic...oricum avea anul trecut cineva de la snz anunt ca vinde bile expirate ...si avea cam 1000kg daca nu ma insel........pacat in loc sa se puna in vanzare din timp cu un pret acceptabil sa asteptat expirarea lor ...iar apoi sa se arunce sau ce ?? de neinteles marketingul acesta
))
fire incinse
ai obosit de dat cu, cobra ca erau bilele tari?mircione scrie:sincer am incercat sa le hidratez...dar nu a mers....cred ca si acum am ceva uitate printr-un borcan cu ceva arome, dip-uri sau nutrienti......nimic....mi-am rupt si un burghiu in ele....dar de dizolvat in apa se dizolva ...oricum la cat de tari erau am obosit cat am dat cu cobra.....
solubilele sunt sulubile, boiliesurile sunt boiliesuri. tare mi-e ca-mi racesc gura de pomana cu vreo clona sau vreun copil...mircione scrie:dar solubilele nu sunt boilesuri....atunci ce sunt .............
da am obosit de dat cu cobra ca altfel nu le puteam folosi....ca sa vezi...hahahaha;)
si chiar dn-ul mateianu daca nu ma insel avea anunt pe...info....cu vand ..bile expirate ....daca nu ma insel asa este ???
bilele care le vindea erau facute de mine si au avut o mica problema.mircione scrie:dar solubilele nu sunt boilesuri....atunci ce sunt .............
da am obosit de dat cu cobra ca altfel nu le puteam folosi....ca sa vezi...hahahaha;)
si chiar dn-ul mateianu daca nu ma insel avea anunt pe...info....cu vand ..bile expirate ....daca nu ma insel asa este ???