....escu....mai des decat reclamele la TV!

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ....escu....mai des decat reclamele la TV!

Mesaj de Albert »

gor965 scrie:
Albert scrie:
gor965 scrie:dar nu l-am vazut sa jigneasca primul pe nici unul de pe acest forum ! !
Las-o jos ca macane.
Arata-mi te rog o postare in care el jigneste PRIMUL, asa, degeaba ! :?
Nu fac munca de moderator.Tot ce pot sa-ti spun e ca o face. E parerea mea si ma comport ca atare. Ca voi il tolerati e alegerea voastra.Nu-mi cere sa fiu de acord cu mitocaniile lui la fel cum eu nu-ti cer sa-l banezi.
Ca dovada ca e un ipocrit cauta topicul in care se smiorcaia cerandu-si iertare..apoi vezi postarile lui dupa o saptamana...nu mai zic de altele.
Oricum, ii acord(am) prea multa atentie. E doar un user..ce-i drept singurul user cu dush pe balta. E special, ce sa mai...:lol:

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Dar daca mai multi useri au aceeasi parere despre personaj...ce o insemna?

Inseamna ca eu nu am altceva de facut decit sa ma sinucid , fiindca citiva dintre utilizatori ca si tine nu ma agreati.Cu siguranta voi merge in podul casei si imi voi pune streagul de git :mrgreen: :mrgreen:
Daca as fi facut pe placul multora care nu m-au agreeat in viata mea as fi fost la ora asta sarac lipit pamintului si sluga pe la multi care ar fi vrut sa profite de mine la maxim.Darrrrrrrrrrr uite ca nu am facut pe placul NIMANUI si am mers in viata pe linia mea , si ca drept dovada uite ca am reusit si rezistat in viata .
La virsta ta si a altora ca tine singurul meu gind erea sa fac cum fac sa produc , sa asigur familiei mele tot confortul pentru un trai cit mai bun.Voi majoritatea nu prea mai aveti ginduri de genul asta , daca voi la 30 si de ani aveti timp sa va pierdeti pe astefel de forumuri ati spus tot despre voi si relatia voastra cu viata , asa ca eu zic sa va ginditi mai inti la voi si dupa aceea daca va mai ramine timp PURTATI DE GRIJE SI ALTORA .
Eu unul deocamdata nu am nevoie nici de purtatori de cuvint si NICI DE PURTATORI DE GRIJE , caut pe toate caile sa omor timpul meu liber de care beneficiez din belsug . asa ca cel mai bine este sa ma ignorti nu sa ma jigniti si sa ma provocati incontinuuuuuuuuu.Daca va place asa tin sa va anunt ca am alifie pentru toate jignirile voastre si nu voi pleca niciodata capul in fata unora ca voi care de curind au intrat si ei pe treptele vieti.Primesc cu mare drag lectii de la cei care au peste 55 de ani si care au experienta de viata , si care au trecut si luptat cu greutatile vieti.Asa ca singura mea urare , indemn si sfat este sa mergeti la pescuit pe balti si sa nu mai pescuiti din fata calculatorului , numai pe balta va puteti demonstra voua insiva cit de priceputi sunteti .
AAAAAAAA si inca ceva nu uitati nici macar o clipa ca acest forum este pentru pescuit nu pentru a va expune voi filozofiile invatate prin multe scoli prin care ati trecut , sper ca nu de pomana .

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Albert scrie:
gor965 scrie: Arata-mi te rog o postare in care el jigneste PRIMUL, asa, degeaba ! :?
Nu fac munca de moderator.Tot ce pot sa-ti spun e ca o face. E parerea mea si ma comport ca atare. Ca voi il tolerati e alegerea voastra.Nu-mi cere sa fiu de acord cu mitocaniile lui la fel cum eu nu-ti cer sa-l banezi.
Ca dovada ca e un ipocrit cauta topicul in care se smiorcaia cerandu-si iertare..apoi vezi postarile lui dupa o saptamana...nu mai zic de altele.
Oricum, ii acord(am) prea multa atentie. E doar un user..ce-i drept singurul user cu dush pe balta. E special, ce sa mai...:lol:
Ca sa pun punct interventiilor mele pe acest subiect...toate reactiile lui, v-au avut pe voi ca principala cauza !...inclusiv in topicul in care-si cerea iertare, a fost luat la misto, inainte de a posta vre-o "mitocanie" !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

gor965 scrie: Ca sa pun punct interventiilor mele pe acest subiect...toate reactiile lui, v-au avut pe voi ca principala cauza !...inclusiv in topicul in care-si cerea iertare, a fost luat la misto, inainte de a posta vre-o "mitocanie" !
:lol: :lol: ok. Neprihanitul cu dushulet sa-i ramana numele.
Numa' oameni rai pe forum care-l asteptau pe ãsta sa-l ia in balon.
Cand X oameni iti spun....tu ce faci? Batman, batman.
Noi sa fim sanatosi. Ca un sfat..poate-l activati pe carmolistu'.Sa vezi atunci poezie pe forum cu astia doi.Numa lapte si miere :lol:

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Dar daca mai multi useri au aceeasi parere despre personaj...ce o insemna?

Inseamna doar ca disciplina denumita in mod ordinar (ordinar = obisnuit) "logica" nu se mai studiaza! :D

De retinut: valoarea de adevar a unei afirmatii n-are nici o legatura cu numarul celor de-o sustin sau, din contra, care sustin contrariul!

Cei X indivizi pot foarte bine sa fie X tembeli. :)
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Albert scrie:
gor965 scrie: Ca sa pun punct interventiilor mele pe acest subiect...toate reactiile lui, v-au avut pe voi ca principala cauza !...inclusiv in topicul in care-si cerea iertare, a fost luat la misto, inainte de a posta vre-o "mitocanie" !
:lol: :lol: ok. Neprihanitul cu dushulet sa-i ramana numele.
Numa' oameni rai pe forum care-l asteptau pe ãsta sa-l ia in balon.
Noi sa fim sanatosi. Ca un sfat..poate-l activati pe carmolistu'.Sa vezi atunci poezie pe forum cu astia doi.Numa lapte si miere :lol:
Toata treaba tine de modul de comunicare. Daca vrei sa te exprimi politicos, poti s-o faci si in cazul unor discutii in contradictoriu ! La noi e mai usor sa-i dai direct cu flit, decat sa stai sa expui puncte de vedere, sa vii cu argumente, sa faci demonstratii, ca sa incerci sa te faci inteles ! Daca unul scrie ca arunca 200m , 9 din 10 il iau la misto direct, inainte de a-l intreba cum reuseste !...ptr. ca in ceeace priveste respectul, bunul simt si modul de comunicare exprimat pe forum, cam la nivelul asta suntem ! Daca vezi ca Nae bate campii, ai de ales intre mai multe variante de raspuns...respectiv, a-l lasa in lumea lui, a-i raporta mesajul, a-i atrage atentia politicos, a-i arata o alta perspectiva, etc....dar dupa cum se pare, majoritatea prefera sa-l ia la misto', tocmai ptr. ca stiu ca e genul care, daca nu-l convingi ca greseste (cu argumente), crede ca are dreptate si nu tace niciodata !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Nae...nu-ti fa griji... :wink:

” Atentie la gandurile tale, pentru ca ele devin sentimente. Atentie la sentimentele tale, pentru ca ele devin cuvinte. Atentie la cuvintele tale, pentru ca ele devin fapte. Atntie la faptele tale, pentru ca ele devin caracterul tau. Atentie la caracterul tau, pentru ca in functie de el se contureaza destinul tau.”
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

ionut72 scrie: Inseamna doar ca disciplina denumita in mod ordinar (ordinar = obisnuit) "logica" nu se mai studiaza! :D
decat logica d-asta studiata de te miri cine pe te miri unde prefer intelepciunea populara=proverbe :)
@gor
Au fost destui care au incercat sa-i explice neprihanitului ca bate campii..cu argumente, cu calm cu ce vrei tu.N-a fost capabil de cat de "daaaaaar" si "io am dush, saracilor". Asta avem cu asta defilam :lol:
Daca vrea sa fie educat sa intre pe cocolositipunctro.
In fine, sa fie sanatos. Asa masochism n-am intalnit..decat la tizu' cu federatia..da' pe ala-l inteleg ca la el e pe bani :lol:

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Nae, mai scurt. O propozitie, doua si gata. Nu mai am timp de citit nuvele si schite. Sunt un cetatean ocupat. :lol: :lol: :lol:
Achtung! : IQ-ul majoritatii utilizatorilor acestui forum este peste medie, asa ca sintetizeaza mai bine ideile si iesi castigat.
Cu stima,
Eu
:lol: :lol: :lol:
Cine vrea sa ma injure live, maine le stau la dispozitie cateva ore la Expo.

PS - nu dau autografe :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Multumesc frumos tuturor care imi purtati atit de grije , dar va repet NU AM NEVOIE NICI DE PURTATOR DE CUVINT SI MAI ALES NU AM NEVOIE DE PURTATORI DE GRIJI, Purtativa voua si famiililor voastre de grije si dupa aceea daca sunteti impliniti cautati si alte persoane care au nevoie de purtatori de griji.
Ce sfaturi sa primesc eu de la niste copii de 30 de ani care habar nu au ce este viata si cum se maninca ea , care cred ca l-au omorit pe Ceausesc si ei sunt dumnezeu pe pamint si mai ales care nu realizeaza ce vremuri ii asteapta .Vor ramine doar cu sfaturile si scolile absolvite de pomana ca nu vor avea unde si cum sa isi poate exercita meseriile.In momentul cind veti venii ,acestia care imi dati sfaturi, sa imi dati o farfurie cu mincare mie si celor din jurul meu atunci voi face exact cum incercati sa ma provaduiti pina atunci va rog mult si din tot sufletul IGNORATI-MA si ocoliti topicurile in care vedeti ca am scris eu .Ce nu inteleg este altceva , daca tot sustineti ca tot cea ce scriu eu sunt aberatii DE CE MAI INTRATI SA CITITI si mai ales DE CE MAI INTRATI IN POLEMICI CU MINE ???
Se vede clar ca sunteti masochisti si va excita gindul ca veti intra in polemica cu mine si atit asteptati .Asa cum sunt eu considerat de voi , unde vad ca scrie o persoana pe care o contest nu fac alteceva decit IGNOR acel topic si trec mai departe .Toate astea se capta prin experienta de viata nici decum prin carti si scoli inalte .Pentru Albert este o mare dar mare problema ca am eu dus si fac eu dus la balta :P :P Omule sincer ti-o spun mergi la medic fiindca ai facut o pasiune pentru mine , ce este rau in a dori sa fii curat indiferent de situatie ?Doar o minte bolnava poate sa creada ca dorinta de a fi curat in orice imprejurare este ceva negativ.Asa ca va rog inca o data din tot sufletul purtati de grije voua si celor apropiati voua si lasatii si pe cei saraci cu duhul sa traiasca pe acest pamint. :mrgreen: :mrgreen:
Doru sinecer imi pare rau dar am tot explicat ca nu am NEVOIE DE PURTATORI DE GRIJI asta e esenta si am vrut sa fiu cit mai scurt, dar citiva nu vor sa intelega asta si continua sa se excite pe seama mea.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”