Dar daca mai multi useri au aceeasi parere despre personaj...ce o insemna?
Inseamna ca eu nu am altceva de facut decit sa ma sinucid , fiindca citiva dintre utilizatori ca si tine nu ma agreati.Cu siguranta voi merge in podul casei si imi voi pune streagul de git
Daca as fi facut pe placul multora care nu m-au agreeat in viata mea as fi fost la ora asta sarac lipit pamintului si sluga pe la multi care ar fi vrut sa profite de mine la maxim.Darrrrrrrrrrr uite ca nu am facut pe placul NIMANUI si am mers in viata pe linia mea , si ca drept dovada uite ca am reusit si rezistat in viata .
La virsta ta si a altora ca tine singurul meu gind erea sa fac cum fac sa produc , sa asigur familiei mele tot confortul pentru un trai cit mai bun.Voi majoritatea nu prea mai aveti ginduri de genul asta , daca voi la 30 si de ani aveti timp sa va pierdeti pe astefel de forumuri ati spus tot despre voi si relatia voastra cu viata , asa ca eu zic sa va ginditi mai inti la voi si dupa aceea daca va mai ramine timp PURTATI DE GRIJE SI ALTORA .
Eu unul deocamdata nu am nevoie nici de purtatori de cuvint si NICI DE PURTATORI DE GRIJE , caut pe toate caile sa omor timpul meu liber de care beneficiez din belsug . asa ca cel mai bine este sa ma ignorti nu sa ma jigniti si sa ma provocati incontinuuuuuuuuu.Daca va place asa tin sa va anunt ca am alifie pentru toate jignirile voastre si nu voi pleca niciodata capul in fata unora ca voi care de curind au intrat si ei pe treptele vieti.Primesc cu mare drag lectii de la cei care au peste 55 de ani si care au experienta de viata , si care au trecut si luptat cu greutatile vieti.Asa ca singura mea urare , indemn si sfat este sa mergeti la pescuit pe balti si sa nu mai pescuiti din fata calculatorului , numai pe balta va puteti demonstra voua insiva cit de priceputi sunteti .
AAAAAAAA si inca ceva nu uitati nici macar o clipa ca acest forum este pentru pescuit nu pentru a va expune voi filozofiile invatate prin multe scoli prin care ati trecut , sper ca nu de pomana .