Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Care mulinete de la firmele mentionate costa maxim 110 lei si sunt mai bune ca XD6000 ?ionut72 scrie:Rasnita. Uita!![]()
De la Hakuyo doar TD6000. In rest ai multiple variante: Trabucco, Spro, Okuma.
Nici una nu costa doar atat (cele mai ieftine sunt cu minim 50% mai scumpe), dar toate sunt cu cel putin 2 clase peste cea de la Hakuyo! Dane, am vazut ... sa nu exagerez ... peste 5 cazuri de mulinete Hakuyo care s-au stricat sub ochii mei pe balta! Am un amic caruia i s-au defectat 2 in aceeasi zi la diferenta de cca 30 de min!Care mulinete de la firmele mentionate costa maxim 110 lei si sunt mai bune ca XD6000 ?
Ce vreau eu sa spun este ca nu am vazut niciodata mulinete chiar si mai ieftine decat cea in discutie sa se strice in mana unui pescar .ionut72 scrie:Nici una nu costa doar atat (cele mai ieftine sunt cu minim 50% mai scumpe), dar toate sunt cu cel putin 2 clase peste cea de la Hakuyo! Dane, am vazut ... sa nu exagerez ... peste 5 cazuri de mulinete Hakuyo care s-au stricat sub ochii mei pe balta! Am un amic caruia i s-au defectat 2 in aceeasi zi la diferenta de cca 30 de min!Care mulinete de la firmele mentionate costa maxim 110 lei si sunt mai bune ca XD6000 ?Cumparate noi si folosite cca. un an (10-12 partide). Acuma, a nu se intelege ca cele comercializate sub brand-urile mentionate sunt infailibile sau ca nu se defecteaza.
Personal nu stiu mulinete cu 50% mai scumpe decat cea in discutie si cu doua clase peste . Nu stiu nici ce inseamna o clasa la mulinete ...
Te rog sa-mi dai un exemplu .
Spro-ul , cu acelasi efort cu care gasesti TD6000, costa 220lei fata de 240 cat costa TD-ul .ionut72 scrie:Personal nu stiu mulinete cu 50% mai scumpe decat cea in discutie si cu doua clase peste . Nu stiu nici ce inseamna o clasa la mulinete ...
Te rog sa-mi dai un exemplu .
Spro Supercaster LCS 460 (se gaseste, cu putin efort de cautare pe la 160-170 lei). Pe care am curaj, oricand, s-o compar inclusiv cu TD6000-ul. Ca si Spro LCS Spod 3600 (a fost acum la targul AVP la 169 lei). Sau Okuma Cassien (cam la acelasi pret, 160 de lei, si mai are si baitrunner). Etc.
Costa 220 lei pentru cine nu stie sau e prea lenes/comod sa caute!costa 220lei