Ce greutate folositi la swingerele delkim?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

stefanmuraru
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Ce greutate folositi la swingerele delkim?

Mesaj de stefanmuraru »

popescu59 scrie:Am tot cautat Swingere Delchim de mi s-au umflat ochii in cap, credeam ca e ceva noutate .Daca intrebam eu de Swingerele Delchim sareati si rideati cu gura pina la urechi , acum ca am intrebat daca este ceva nou trebuia sa imi dau seama ca sunt hangere , la voi cum o dai voi aveti intodeauna dreptate. :mrgreen: :mrgreen: Si ca de obicei jinirile de rigoare .Uite iti mai spun si tie ceva ca sa termini cu glumele astea de tot rahatu . Sunt nascut crescut in Bucuresti am domiciliul in bucuresti, dar locuiesc si in Alexandria , asa ca mistourile astea cu taranii merg in alta parte .
Voi inca nu ati inteles ca sunteti mult prea destepti pentru lumea asta incuiata ? A totcunoscatori a totstiutori .De acumn incolo o sa le spun si eu SWingere la hangerele Delchim ca nu e nici o diferenta, sa vedem o sa imi sariti in cap imediat ?
Tu la Dacie ii spui Audi cumva ? Nu cred ca e diferenta e tot autoturism nu ?

Hanger delkim (nitelite pro) + duocarb = swinger.

e greu?

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Stefan -
Si daca intradevar Delchim ar fi scos ceva swingere noi si eu am intrebat frumos ,unde a fost greseala mea gindidu-ma ca intradevar este vorba de swingere .
Din titlu se vede clar ca e vorba de swingere , asa ca nu am jignit si nici ironizat pe absolut nimeni doar ca unii ca re le place shaorma atit astepta , sa isi demonstreze permanent ca sunt atotstiutori.Intrebarea mea vine fireste pentru cei care nu detin hangerele Delchim si nu au vazut cum arata acestea ce inteleg ei din titlul acestui topic , despre ce este vorba ? Ce greutati folositi la swingerele delkim ?Se pot gindi oare ca de fapt este vorba de hangere si nu de swingere ? Nu am stiut ca de fapt hanger sau swinger este tot una , am vazut ca se discuta separat hangere separat swingere , ca fac acelasi lucru este altceva.Problema nu este ce fac sau cum fac swingerele sau hangerele problema este ca am intrebat eu , daca venea din partea altuia intrebarea subiectul erea inchis de mult, fara sa fie jignit acea persoana.

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

Mai nea popescule ai trecut la scoala de 8 clase? Sau te-ai grabit sa faci bani si ai lipsit la limba romana?
Nu stii sa citesti?
Te-am rugat sa nu mai intervii in topic pentru ca oricum nu spui nimic.
Eminescu nu iti da de gandit " E usor a scrie ....posturi.... Când nimic nu ai a spune, Insirând cuvinte goale. Ce din coada au sa sune. " ?

Nu vreau sa te jignesc, mai mult decat o faci tu insuti cu exprimarile tale de "minte odihnita"

Fac pariu ca daca ar fii deschis un topic despre un kkt cu mot ai fii singurul care ai sta in top dand din aripioare!

blondu68

Mesaj de blondu68 »

cu respect gabi,vali s-a referit la "agranamele"domnului popescu(ba gaciosul) ato tstiutorul.

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

Te mananca?

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

O sa va rog sa incetati discutiile "pe langa" si sa reveniti la subiect !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

Din punctul meu de verdere m-am lamurit!
Va multumesc pentru raspunsuri.

blondu68

Mesaj de blondu68 »

vali...nu,nu ma mananca "de loc".o seara buna sa aveti!

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

valiauto68

Ti-am scris frumos fara nici ce-a mai mica intentie de a te ridiculiza , au facut-o altii si pentru mine daca nu ai simtit asta .
Cum vor iesii pe piata SWINGERELE DELKIM am sa te anunt ce fel de greutati sa folosesti la ele , daca detii hangerele Delchim pune-le 30g si sunt ok .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”