Salut , din cate știu eu așa zisul Baboierul, (Vasile Ivan) este la pescuit pe aceasta balta

acuma poate așteptăm sa ne zica ceva despre acest lac sau canal

sau unde a pescuit
Am pescuit circa 3 ani pe aceste canale dar asta acum 5 ani

peste era destul si dacă știai sal pacalesti aveai capturi record

Pot spune ca atunci am pescuit la Enisala pt prima data cu Maggot Rig si am avut clipe de vis si multe fire textile rupte

doar in acea Balta din spatele canalului unde erau câteva locuri si foarte multă iarba si stuf . In rest era o minunatie atunci ca dădeam la rama neagră si nu vei știai ce vei prinde

somn , Crap sau anghila .
Adevarul era ca se merita sa te duci si sa stai 3 zile dar acum :
1- trebuie sa mergi in echipa ( cel puțin 2 persoane) Cum adormeai umpic cum ramaneai fără scule
2-drumul ft prost

A plouat , trebuie sa îți suni familia si șeful de la munca ca nu poți veni pana cand nu iese soarele
3-plasele care erau puse dea lungul acestor canale pt a nu mai putea ca pestele sa migreze din lac spre zona cu apa mică si sa-si depună icrele.
4- nu ai spațiu deloc , vb unui coleg ( dacă vrea alt Pescar sa treacă , trebuie sa te muti sau sa fi atent sa nu calce pe ceva )
5-tantari de acolo cand te ciupesc zici ca sunt Tauni
Am pescuit incepand de la sfârșitul luni Martie pana la sfârșitul luni Mai
Peisaj incredibil de frumos, păsări , pestele îl vedeai cum iese la bătaie pt a depune icrele, un peisaj de vis dar acuma dacă ai vrea sa prinzi trebuie sa dai in lacul mare unde nu ai nici o atractie de a te duce ( esti pe un câmp de pietre si o mare intinzatura de apa in fata, nu tu stuf sau copaci)
Dacă te duci neanuntat pe balta si astepti sa vina cineva sa îți ia taxa de pescuit sar putea sa te trezesti cu alice de plumb in fund