Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Am folosit ambele tipuri de bile pe mai multe balti .znemilian scrie:Pareri despre cele doua tipuri de boiliesuri pentru pescuitul carpului primavara si nu numai. Rezultate pe diferite balti la cele doua boiliesuri. Etc.
parerea mea ca toate bilele sunt bune daca sunt insotite de manualu de instructiuni..mihasca_doru scrie:nu poti sa faci un top al bilelor pe general....de exemplu pe greaca rupi cu magic bait,pe x lac merg bine 220,pe y lac merg bine belachanul de la select sau altceva.si in primul rand conteaza strategia partidei si strategia de nadire!!!!depinde cat si cum nadesti,parerea mea ca cele mai bune bile care merg pe aproape orice balta sunt bilele de la carping,fara sa fac reclama,asta e parerea mea.o parere despre niste bile poti sa-ti faci dupa cateva luni de teste pe mai multe lacuri,pt ca exista momente cand poti sa-i dai mama bilelor si sa nu-ti traga,si sa-ti faci o parere gresita despre niste bile bune.testeaza,testeaza si iar testeaza si o sa-ti faci o parere despre fiecare
,fire-ntinse!!!!!
Vladut Mateianu scrie:Boiliesurile 220 V sunt facute de Bogdan Dragan, pescar care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Ca unul care i-a fost alaturi de cand a conceput prima nada, pot spune ca la ora actuala Bogdan produce cele mai competitive boliesuri de pe piata romaneasca, folosind mixuri proprii (!!) si lichide nutritive aduse 99% de afara !
De altfel ar trebui lasate rezultatele sa vorbeasca...