Boiliesurile 220V vs. Magic competition

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
Zagrai Emilian
Puncte: 0

Boiliesurile 220V vs. Magic competition

Mesaj de Zagrai Emilian »

Pareri despre cele doua tipuri de boiliesuri pentru pescuitul carpului primavara si nu numai. Rezultate pe diferite balti la cele doua boiliesuri. Etc.
Nume utilizator schimbat din znemilian
"Pescuim din pasiune"

viorel doloc
pescar de competitie

Re: Boiliesurile 220V vs. Magic competition

Mesaj de viorel doloc »

Servus.
Gama MAGIC BAIT merge sigur primavara devreme.......birdfood cu aroma de miere si cu capsuna au fost testate personal la Sacel - Sibiu si au dat rezultate........la fel si SENZOR MANDARIN.
O zi buna.
Carp Passion

Zagrai Emilian

Mesaj de Zagrai Emilian »

Despre 220v de la Bogdan D. nimic?!?
Nume utilizator schimbat din znemilian
"Pescuim din pasiune"

mihasca_doru

Mesaj de mihasca_doru »

nu poti sa faci un top al bilelor pe general....de exemplu pe greaca rupi cu magic bait,pe x lac merg bine 220,pe y lac merg bine belachanul de la select sau altceva.si in primul rand conteaza strategia partidei si strategia de nadire!!!!depinde cat si cum nadesti,parerea mea ca cele mai bune bile care merg pe aproape orice balta sunt bilele de la carping,fara sa fac reclama,asta e parerea mea.o parere despre niste bile poti sa-ti faci dupa cateva luni de teste pe mai multe lacuri,pt ca exista momente cand poti sa-i dai mama bilelor si sa nu-ti traga ;),si sa-ti faci o parere gresita despre niste bile bune.testeaza,testeaza si iar testeaza si o sa-ti faci o parere despre fiecare ;),fire-ntinse!!!!!
Pescarul contează mai mult pe lăcomia peştelui, decât pe propria-i inteligenţă

stan madalin

Mesaj de stan madalin »

znemilian scrie:Pareri despre cele doua tipuri de boiliesuri pentru pescuitul carpului primavara si nu numai. Rezultate pe diferite balti la cele doua boiliesuri. Etc.
Am folosit ambele tipuri de bile pe mai multe balti .
Cu B.D. am castigat locul 1 pe sector la Revansa Moara Vlasiei si captura la Ultimate Winter Challenge .
Cu Magic am vazut doar cateva trasaturi .
Catch & Release

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Boiliesurile 220 V sunt facute de Bogdan Dragan, pescar care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Ca unul care i-a fost alaturi de cand a conceput prima nada, pot spune ca la ora actuala Bogdan produce cele mai competitive boliesuri de pe piata romaneasca, folosind mixuri proprii (!!) si lichide nutritive aduse 99% de afara !
De altfel ar trebui lasate rezultatele sa vorbeasca... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

lorenzo_n
Pescar de competitie

Mesaj de lorenzo_n »

mihasca_doru scrie:nu poti sa faci un top al bilelor pe general....de exemplu pe greaca rupi cu magic bait,pe x lac merg bine 220,pe y lac merg bine belachanul de la select sau altceva.si in primul rand conteaza strategia partidei si strategia de nadire!!!!depinde cat si cum nadesti,parerea mea ca cele mai bune bile care merg pe aproape orice balta sunt bilele de la carping,fara sa fac reclama,asta e parerea mea.o parere despre niste bile poti sa-ti faci dupa cateva luni de teste pe mai multe lacuri,pt ca exista momente cand poti sa-i dai mama bilelor si sa nu-ti traga ;),si sa-ti faci o parere gresita despre niste bile bune.testeaza,testeaza si iar testeaza si o sa-ti faci o parere despre fiecare ;),fire-ntinse!!!!!
parerea mea ca toate bilele sunt bune daca sunt insotite de manualu de instructiuni..:)))

Florin.Murgeanu

Mesaj de Florin.Murgeanu »

Vladut Mateianu scrie:Boiliesurile 220 V sunt facute de Bogdan Dragan, pescar care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Ca unul care i-a fost alaturi de cand a conceput prima nada, pot spune ca la ora actuala Bogdan produce cele mai competitive boliesuri de pe piata romaneasca, folosind mixuri proprii (!!) si lichide nutritive aduse 99% de afara !
De altfel ar trebui lasate rezultatele sa vorbeasca... :wink:

Jos palaria Vladut. Pt tine ca persoana :idea:
Campion national 2014
WLC Carp Club

viorel doloc
pescar de competitie

Mesaj de viorel doloc »

[quote="Florin.Murgeanu"][quote="Vladut Mateianu"]Boiliesurile 220 V sunt facute de Bogdan Dragan, pescar care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Ca unul care i-a fost alaturi de cand a conceput prima nada, pot spune ca la ora actuala Bogdan produce cele mai competitive boliesuri de pe piata romaneasca, folosind mixuri proprii (!!) si lichide nutritive aduse 99% de afara !
De altfel ar trebui lasate rezultatele sa vorbeasca... :wink:[/quote]

Jos palaria Vladut. Pt tine ca persoana :idea:[/quote]
Big like !!!
Carp Passion

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”