Infractiuni si "contraventii " la concursuri

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Felicitari domnule Doloc pentru fair-playul de care a-ti dat dovada , este nevoie de oameni ca dumneavoastra pentru a fi starpita frauda din aceste competitii.. BRAVO!!!!
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

viorel doloc
pescar de competitie
Puncte: 0

LA MULTI ANI ROMANI...SI "SENZOR"-ILOR

Mesaj de viorel doloc »

Da ANDREI, el este "(ne)omul" care mi-a oferit si-un porc , apoi m-a facut vegetarian etc, dar eu tot am refuzat. Martor la aceste propuneri nu era decat D-L SONI(toate respectele mele ca om si ca pescar)care ii tot spunea sa taca si care nu stia ce sa mai faca ....de rusine.Apropo, stiu ce inseamna competitia(am facut peste 10 ani de fotbal de performanta) si mai stiu ca sunt pescari(vezi ex.TITE)CARE NU AU CE CAUTA INTR-O ASEMENEA COMPETITIE UNDE SE ALEGE(conform rezultatelor) echipa care va reprezenta ROMANIA la concursurile internationale!!!Treziti-va oameni buni, intelege-ti in primul rand ca aceste calificari nationale sunt doar pentru cei mai performeri dintre pescarii la crap ai ROMANIEI si nu pentru cei care au bani si vin sa-i cumpere pe cei care nu au, dar au onoare pe care nu o poate cumpara nimeni!

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

Q.E.D
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Voi avea personal grija ca LATURA asta sa dispara total din circuitul competitional
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

vijeliosul

Mesaj de vijeliosul »

Viorele, oferte au existat mereu..... ideea este cum raspunzi la ele... cu un refuz categoric si atunci te faci inteles ca nu este loc sau, fraternizezi cu lumea darnica? :evil:

am primit n" oferte sa "ajut" anumiti concurenti dar spre nenorocul lor au fost mai paziti decat ceilalti din acel momentu. :evil:

imi pare rau sa zic dar se fac manevre ..... "nevinovate" "accidental" mai scapa omul un peste in mincioc ..... maruntisuri de genul asta :evil:

si in final sa va zic eu de ce este loc de manevre.....cel putin parerea mea.
ARBITRI SUNT PLATITI PUTIN ......cand un arbitru o sa primeasca un pret corect sunt sigur ca nu or sa se mai incerce manevre.
Ultima oară modificat Joi Dec 06, 2007 16:29 de către vijeliosul, modificat 1 dată în total.
prind cat prind si cand nu mai prind inseamna ca am secat lacul :)

vijeliosul

Mesaj de vijeliosul »

parerea mea :oops:

viorel doloc
pescar de competitie

Mesaj de viorel doloc »

Si eu va multumesc si va urez tuturor o seara frumoasa de SF. NICOLAE.Aceasta a fost scurta istorioara a unui"lingau", asa cum m-a numit D-L SERBU la inceputul topicului.

vijeliosul

Re: LA MULTI ANI ROMANI...SI "SENZOR"-ILOR

Mesaj de vijeliosul »

viorel doloc scrie:Si eu va multumesc si va urez tuturor o seara frumoasa de SF. NICOLAE.Aceasta a fost scurta istorioara a unui"lingau", asa cum m-a numit D-L SERBU la inceputul topicului.

nu mai repeta si tu acum atat chestia asta cu lingaul ca iti ramane de nume hahahahahahahahahaha :twisted:

la multi ani nicolete si niculae ! :)

viorel doloc
pescar de competitie

Mesaj de viorel doloc »

OK "VIJELIOSU-LE", MERSI PT. SFAT. CUM FACI FATA PROPUNERILOR?"CAINII LATRA URSUL MERGE"!

vijeliosul

Re: LA MULTI ANI ROMANI...SI "SENZOR"-ILOR

Mesaj de vijeliosul »

viorel doloc scrie:OK "VIJELIOSU-LE", MERSI PT. SFAT. CUM FACI FATA PROPUNERILOR?"CAINII LATRA URSUL MERGE"!

asa trebuie... pacat ca nu avem camere spy sa ii punem pe youtube sa se distreze lumea cat de penibili sunt unii :twisted:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”