Datorita faptului ca am primit un diagnostic neasteptat de crunt (Boala-Lyme), sunt nevoit sa le scot la vanzare urmatoarele:
I.) 3 lansete Century X-Lite-S, construite de Nick Buss, 3.25lb, 12ft, numerotate, folosite de 8 ori anul trecut, partide de 36 de ore (vineri seara pana duminica dimineata).
Lansetele nu au fost incarcate niciodata la maxim, am folosit plumb de 80 de grame, am pescuit doar la Ruganesti (jud. Harghita) cu ele, doar pescuit de placere, fara concurs.
Lansetele nu au nicio urma de uzura, au fost pastrate in huse individuale, fara mulineta. 3 Huse individuale Milo MClass Prestige.
Pret pachet: 3100 RON
II.) 3 mulinete BBRLC, cumparate in decembrie 2011, la Carp Expo Austria, cu 149 Euro/bucata.
Am folosit la 8 partide, cate 36 de ore, asadar fara nicio urma de uzura, fara zgarieturi.
Incarcate cu fir P-line 0,25mm in septembrie.
Pretul: 1600 Ron/3 buc
III.) 3+1 Steve Neville Alarms + 4 huse Fox Royale Alarm Pouch.
Nou-noute. Este vorba de modelul nou. Pret pachet: 2300 Ron
IV.) Cort Fox Equazer A-line, folosit la 5-6 partide, inclusiv Winterskin (folosit de 2 ori).
Fara niciun defect, ca nou.
Este un cort ideal pentru o singura persoana,atat pentru partide scurte cat si pentru cele lungi. Pret pachet: 1500 RON
V.) Pat Milo MClass Prestige, folosit de 5-6 ori, stare impecabila, ca nou. Pret: 500 RON
VI.) 4 picheti Milo MClass aluminiu + 2 buzzbar de 3 lansete.
Folosite 8 partide. Husa originala. Pret pachet: 200 RON