SFAT ACHIZITIE ROD POD TATA NITU

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
tbd
Puncte: 0

SFAT ACHIZITIE ROD POD TATA NITU

Mesaj de tbd »

Asa cum spune titlul as vrea sa cumpar un rod pod dar nu prea imi dau seama ce inseamna reconditionat. Daca a mai cumparat cineva vreun rod pod reconditionat de la Tata Nitu va rog sa imi dati cateva informatii despre cum arata, daca se vad semne de inlocuire a unor piese, estetica sau functionalitatea sunt influentate etc. Voi solicita aceste informatii si de la vanzator daca ma hotarasc sa cumpar, dar vreau sa obtin informatii in prima faza de la cei care au cumparat. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

MihneaBV

Re: SFAT ACHIZITIE ROD POD TATA NITU

Mesaj de MihneaBV »

eu am cumparat mai multe produse de la tata nitu : rod-pod, scaun, pat etc. ideea de reconditionare (cel putin la produsele anaconda) la tata nitu din cate stiu eu este urmatoarea: el primeste de la anaconda diverse produse promo sau in teste, le foloseste la cateva iesiri dupa care ,merg la vanzare. deci nu este o reconditionare in adevaratul sens al cuvantului. spre exemplu la patul luat de la ei singurul lucru care trada faptul ca nu era nou erau picioarele usor zgariate si murdare. in rest era nou. recomand produsele.
Buia Mihnea

Rusu Andrei

Mesaj de Rusu Andrei »

La cum il cunosc eu pe D-nul Nitu ( de fapt toata lumea il stie ) de om bun cu frica in Dumnezeu,nu cred ca-si da cu firma-n cap.Si sunt ferm convins ca dak vreodata ar fi vreo problema cu vreun produs cumparat de la el s-ar rezolva cu siguranta.Oricum,la scule de pescuit eu sunt de parere ca intotdeauna trebuie sa vezi produsul inainte sa-l cumperi fie ca sunt bete ,mulinete sau produse de camping.Succes!

nicuB

Mesaj de nicuB »

si eu am cumparat mai multe produse, printre care si un rod pod. singura "problema" la rod pod este o pata de rugina de aprox. 2-3mm, iar fermoarul de la husa nu mai tine foarte bine (oricum husa este foarte prost gandita, pur si simplu este prea mica). odata am primit un produs defect pe care l-am inapoiat fara probleme si mi-am recuperat investitia. poate ar fi de mentionat si un minus, transportul la inapoierea produsului l-am platit eu, dar fiind un produs scump am preferat sa pierd transportul decat sa raman cu un produs defect pe cap.

tbd

Mesaj de tbd »

Multumesc pentru raspunsuri. M-am lamurit cu produsele de la Tata Nitu si am vrut sa fac comanda dar rod podul nu mai era pe stoc. Oricum mai astept poate il primesc pentru ca pretul este foarte bun.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”