Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Al meu e Titan cu 8 picioare si nu am probleme cu rotita, merge perfect atat pe o parte cat si pe alta.Ahotnic scrie:exista o problema la montat... nu stiu cum e la voi, dar la mine cand dezsurubez rotita, acei dinti nici nici vorba sa se dezlipeasca... trebuie sa apas tot cadrul din lateral spre interior pt a putea desface patul.
am uitat sa spun.. al meu e atlas! cu 8 picioare
Ca dimensiuni nu te pot ajuta ca-l am la socrii la tara, dar nu este foarte mare, cel putin asa mi se pare mie, intra in porbagajul masinii fara probleme peste scaun sau invers si ramane loc destul. Masina Kia ceed break.zfcristian scrie:Poate ne lamureste Vladut !Ahotnic scrie:exista o problema la montat... nu stiu cum e la voi, dar la mine cand dezsurubez rotita, acei dinti nici nici vorba sa se dezlipeasca... trebuie sa apas tot cadrul din lateral spre interior pt a putea desface patul.
Imi face cu ochiul patul si nu as vrea sa am surprize !
Ps: Ce dimensiuni are strans ?!?!?!!? Nu de alta dar sa ma gandesc pe unde ar trebui sa ii fac loc in masina!
Ms de raspunsDan M scrie:Atlas are cadru din otel, Titan din aluminiu. Ca demensiuni sunt aproape la fel stranse. Revin maine cu ele.