Moderator: Stefan B
Exista cate o lampa apilacata pe fiecare ponton. Prizele nu sunt functionale...dar vor fii...pycostef scrie:Aha...multumesc
radocles scrie:se poate sa-mi spuneti ce bile au mers mai bine in perioada asta ? multumesc anticipat
Alexandru Dinu scrie:Saptamana trecuta eu am nadit cu solubile si am prins la tari (bile Source). Pestele se hraneste foarte bine, totul e sa nu inghete inaintasul sau leadcoreul dupa ce il scoti din apa
Deci sa inteleg ca lampa functioneazaStefan B scrie:Exista cate o lampa apilacata pe fiecare ponton. Prizele nu sunt functionale...dar vor fii...pycostef scrie:Aha...multumesc
Iar ca surpriza...anul acesta voi aduce langa 6 pontoane cate o casuta de 18 mp !!!![]()
![]()
Iar pontonul in dreptul carora se vor amplasa ....va fii tot liber pentru pecuit (adica se va demonta acel adapost ) ....in curand detalii si poze.....
la care pontoane?pycostef scrie:Deci sa inteleg ca lampa functioneazaStefan B scrie:Exista cate o lampa apilacata pe fiecare ponton. Prizele nu sunt functionale...dar vor fii...pycostef scrie:Aha...multumesc
Iar ca surpriza...anul acesta voi aduce langa 6 pontoane cate o casuta de 18 mp !!!![]()
![]()
Iar pontonul in dreptul carora se vor amplasa ....va fii tot liber pentru pecuit (adica se va demonta acel adapost ) ....in curand detalii si poze.....
Tare rau faza cu casutele, abia astept