Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
sau faci disciminare dupa bunu plac .
ai dreptate luci .voi avea rabdare .dar dupa cum il stiu pe george ....sper sa ma insellucfish scrie:Florin!!! Nu este cazul să facem astfel de afirmații, cu siguranță Goerge va rezolva doleanțele noastre în cel mai scurt timp. Probabil că nu a avut suficent timp!!!
florinbrasov scrie:george, vezi pe balta e cel putin un campion mondial .cred ca trebuie insistat mai mult.nu la o poza cu jumatate de masura. .sau faci disciminare dupa bunu plac .asta ,am vazut mai de mult .dar cred ca e cazu sa lasi sentimentele, sa nu iti afecteze munca .
corect .luci. unde sunt poze la pontonu 1 .ca erau de la carping poate era promovat mai bine pontonu 1.
tata nitu unde este in poza?........
La urmatorul concurs pe Moara, in aceleasi conditii, esti invitatul meu sa stai lang mine si sa vezi ce fac, cand fac si cum fac ! Ptr. inceput apuca-te de facut un clasament in Excel cu criterii de departajare ptr. concursul care se desfasoara acum. Ai in vedere faptul ca nu poti anticipa sectorul pe care vor pescui echipele dupa mansa 1...in concluzie o sa trebuiasca sa faci toate formulele de Rank, Average, IF, Tie breack, Prize, etc., direct pe balta, in functie de locul si sectorul ales de fiecare echipa in parte ! ...dupa aia mai vedem cat de bine putem sa ne ocupam de facut poze cu fiecare participant in parte, in primele ore de concurs !florinbrasov scrie:george, vezi pe balta e cel putin un campion mondial .cred ca trebuie insistat mai mult.nu la o poza cu jumatate de masura. .sau faci disciminare dupa bunu plac .asta ,am vazut mai de mult .dar cred ca e cazu sa lasi sentimentele, sa nu iti afecteze munca .
corect .luci. unde sunt poze la pontonu 1 .ca erau de la carping poate era promovat mai bine pontonu 1.
tata nitu unde este in poza?........