Masacru,masacru,masacru!
Nu se poate anula si reprograma concursul? Nu e nimeni vinovat de capriciile vremii, dar parca nu mai are niciun farmec competitia asta cu asemenea rezultate partiale.
Nici pe Darvari nu era asa...
Si marile meciuri se pot intrerupe...desi se juca cu casa inchisa.
Mv2 a fost deschis pe data de 1 Martie , si de atunci au pescuit citeva echipe pe acest lac cu rezultate bune sau mai putin bune .Daca fiecare echipa din acest concurs ar fi facut cite un antrenament in ultima saptamina inaintea concursului ar fi stiut cu siguranta ce ii asteapta . Au fost citeva echipe care s-au antrenat in acesta luna si stiau ca pestele nu raspunde cum trebuie .Majoritatea concurentilor au mers pe fosta zicala care circula de mult pe Mv2 ,prinde oricine peste aici.
Si uite ca primesc cea ce trebuie , adica o lectie din partea pestelui .Nu trebuie disperat mai este pina duminica destul timp doar ca la aceasta vreme pestele trebuie gidilat si intrebat ce isi doreste .Ieri erea o discutie ca s-ar afla la acest concurs ceva fosti actuali campioni , oare acesti pescari de top nu stiu ca inaintea oricarui concurs trebuie sa te si antrenezi pe acea balta ?Si ma mai intreb si altceva de ce cu citeva zile inainte de concurs citva pescari au prins peste aici pe MV2?Eu mai cred ca ia cam ajuns risu pe unii care faceau caterinca asta iarna despre cit de putin peste sa prins in ultimele 2 concursuri.
Fire cit mai intinse tuturor da tuturor participantilor , si nu disperati miine iese si soarele asa ca sperante mai sunt .
Eu zic sa nu ii mai vaitati asa , intrati pe topicurile dedicate MV2 si urmariti pe cei care au pescuit in acesta luna aici si vedeti ce si cum au prins .
Se poate spune aaaaa unuii mai si mint dar veti vedea ca s-a prins peste chiar cu citeva zile inainte de concurs.Deci se poate .
Da mai taci ma nene odata cu lectiile tale pentru toti pescarii ... ai fost tu pe moara , ai prins inainte de concurs , asa si ???? nu mai vorbi tu aiurea cu antrenamente si aiureli din astea ... ce nevoie are mitranescu de antrenament pe moara ?? sau tata nitu ?? esti nebun la cap ... din cauza valului de frig brusc nu se prinde nimic nu ca nu au fost ei la antrenament ... vorbesti mult si prost ... si mai si dai sfaturi ce sa faca unii care au concursuri cate partide de peste ai tu ... vezi-ti ma nenica de pensia ta si lasa pescuitul de competitii pentru cine chiar are treaba cu fenomenul .... scuze de off topic dar nu am putut sa ma abtin ...
Dragos Stoica
Presedinte - CS CARP LEGION CLUB ....
popescu59 scrie:Eu zic sa nu ii mai vaitati asa , intrati pe topicurile dedicate MV2 si urmariti pe cei care au pescuit in acesta luna aici si vedeti ce si cum au prins .
Se poate spune aaaaa unuii mai si mint dar veti vedea ca s-a prins peste chiar cu citeva zile inainte de concurs.Deci se poate .
cred ca omu asta vrea sa aiba record de mesaje pe Crapmania
Si io am fost duminica cu colegul meu si am prins peste pe Moara, dar nu vreau sa ajung la 1000 de mesaje pe forum legat de chestia asta