Comparatie lansete 3.9 m - Shimano vs Senzor vs Maver

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Alin Galbenu
Moderator
Puncte: 0

Re: Comparatie lansete 3.9 m - Shimano vs Senzor vs Maver

Mesaj de Alin Galbenu »

Neamtul scrie:De ceva vreme ma bate gandul sa mai cumpar un set de lansete.
Vreau sa arunc cu plumb minim 100m si sa pot folosi momitoare care cu tot cu nada sa nu depaseasca 100gr.
Caut ceva rezistent, ieftin si bun. Betele vor si sh.
Voi ce ati alege intre Maver Genesis Extreme 13ft 3,5lbs si Beastmaster 13ft 3lbs modelul vechi din 2008 cu blanc negru ?
3lbs de la Shimano suporta greutate mai mare decat 3,5lbs de la Maver, in lansare. Nu cred ca, vreodata, Beastmaster-ul se poate compara cu genesis-ul.

pilbak levente

Mesaj de pilbak levente »

3lbs de la Shimano suporta greutate mai mare decat 3,5lbs de la Maver, in lansare. Nu cred ca, vreodata, Beastmaster-ul se poate compara cu genesis-ul.[/quote]

Total de acord,am eu Beastmaster modelul vechi si partenerul genesis dar nu se compara una cu alta :lol:

iulianM

Mesaj de iulianM »

Dar BeastMaster de 3.9m, 3.5lb, modelul nou cum e fata de cel vechi de 3.9m, 3lb? E mai bun sau are aspecte care i se pot reprosa?

cristian halmi

Mesaj de cristian halmi »

Am incercat modelul vechi AX 3,90 3,5lb si cel nou BX 3,90 3lb
modelul nou l-am simtit mult mai usor se incarca foarte usor in lanseu si sunt mult mai placute in dril,in schimb modelul vechi sunt mult mai puternice
Mie mi-au placut ambele lansete dar eu as alege modelul AX pentru ca pescuiesc de obicei cu saculeti solubil si ma ajuta mult o lanseta mai puternica.

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

citesc si raman uimit ce buni aruncatori suntem nu ar fii mai bine sa masurati pe pamant 100m si si dupa sa vedeti ca nu o sa aruncati mai mult de 70 80 m cu aceste lansete si asta in caz ca dati cu 0,20 (dar fiecare se lauda cum poate doar suntem pescari).

Mihalcea Cristian

Mesaj de Mihalcea Cristian »

Salut...te pot ajuta cu un sfat referitor la beast master si genesis ca senzorul nu l-am avut in mana...mi-au placut amandoua insa eu personal am ramas mai placut impresionat de genesis si pe parte de plumb si momitor insa cu MTX 14 le-am batut cu metri buni pe amandoua ...ti-am dat acest exemplu deoarece se situeaza in categoria asta de pret...dupa ce spui tu aici nu esti un aruncator foarte bun asa dar o lanseta mai moale un pic te-ar ajuta si mai mult un exemplu fiind MTX 11...cand simti ca asta ai dovedito poti sa treci la ceva mai "tare"...in ideea ca ti-am fost de folos iti urez o seara buna si spor in toate!!!
Mihalcea Cristian
"Invata sa lansezi 180 de metri pentru ca atunci cand va trebui sa pescuiesti la 150 iti va fi usor"
Nume utilizator schimbat din Brasoveanu

Cristian Andrei

Mesaj de Cristian Andrei »

lucian_dj scrie:citesc si raman uimit ce buni aruncatori suntem nu ar fii mai bine sa masurati pe pamant 100m si si dupa sa vedeti ca nu o sa aruncati mai mult de 70 80 m cu aceste lansete si asta in caz ca dati cu 0,20 (dar fiecare se lauda cum poate doar suntem pescari).

Omul a cerut o parere...nu înțeleg postarea ta.de unde stii tu cat aruncam noi cu aceste lansete...

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

omul vrea sa dea 110 120m si eu i-am explicat ca ori nu stie cat sunt 100m ori arunca cu lanseta din auzite.......................

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

se pot atinge (si nu greu) aceste distante cu ambele modele, chiar si cu 3,60 3 lbs. eu sunt fan beastmaster (am de spin, feeder si somn), blancurile sunt excelente si nu cred ca genesisul ar trebui incadrat in aceeasi categorie
la fel si magicurile, care sunt 2 clase peste genesis

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”