Moderator: Stefan B
la care pontoane?pycostef scrie:Deci sa inteleg ca lampa functioneazaStefan B scrie:Exista cate o lampa apilacata pe fiecare ponton. Prizele nu sunt functionale...dar vor fii...pycostef scrie:Aha...multumesc
Iar ca surpriza...anul acesta voi aduce langa 6 pontoane cate o casuta de 18 mp !!!![]()
![]()
Iar pontonul in dreptul carora se vor amplasa ....va fii tot liber pentru pecuit (adica se va demonta acel adapost ) ....in curand detalii si poze.....
Tare rau faza cu casutele, abia astept
Nu cumva ai fost la pescuit joi, pe 21?nyc-brk scrie:ai dreptate.ca pe 17 am fost la expozitie si am vorbit cu Stefan.deci am fost pe balta pe 22 martie.oricum era tot vineri.
[/quote]Stefan B scrie: Inca studiez problema cu amplasarea lor............n-am rezolvat-o cu localnicii o sa le duc si pe apa un pic, cam 1,5 m, atat e veranda care se leaga cu pontonul vechi....o sa vedeti, chiar tare...mai ales pentru cei care vor venii cu partea feminina si nu numai. Fiecare casuta va avea si un godin.... Stati sa montez una ....si va arat ....![]()
![]()
ai dreptate.dupa vreo doua sticle de vin cred ca m-am uitat la calendarul mayas.osc1or scrie:Nu cumva ai fost la pescuit joi, pe 21?nyc-brk scrie:ai dreptate.ca pe 17 am fost la expozitie si am vorbit cu Stefan.deci am fost pe balta pe 22 martie.oricum era tot vineri.
Uitandu-ma la pozele postate, v-am vazut cand ati dus masinile la administratie si v-ati intors pe langa pontonul meu. Eu pescuiam pe 8 cu un prieten care era pe 7.
Nu de alta dar v-am recunoscut ca ne-am mai intalnit la o partida cu vreo 3 saptamani in urma pe Sulimanu, intr-o duminica.
hai baieti , noutati ? pe ce pontoane sunteti? care mai este rezultatul ?davidenco12 scrie:Salutare,
Suntem pe balta de la 6 dimineata pe 3 pontoane.Avem o singura captura(salonta 6 kg) prins pe la ora 1.Frigul si vantul aproape ca ne-au facut sa abandonam dar nu ne lasam,stam pana Duminica.
Seara buna!
MXM Carp Team