sorigab scrie:90% cred ca suna a ironie nu ?erau max 10 echipe ,de ce nu s-a facut si o poza de grup ?
sa se vada?
Erau mai mult de 10 echipe ... urmareste bine pozele !
Legat de poza de grup...e greseala mea, care manuiam aparatul foto si nu m-am orientat prea bine ! Dupa ultima poza facuta castigatorilor, le-am mai facut o poza separat (la rugamintea lor), apoi inca una separat ptr. echipa de pe locul 2 si inca una ptr. cei de pe locul 3, impreuna cu ceilalti de la GreenLake ! Intre timp mi-am dat seama ca lumea incepuse sa se indrepte spre masini iar in fata cortului, unde teoretic ar fi trebuit sa stau eu la poza de grup, era parcata o duba ! N-am mai avut cum sa strig dupa oameni sa se intoarca din drum si sa cautam un loc ptr. fotografie ... asa ca am renuntat ! Daca stiam ca o sa fim trasi la raspundere ptr. asta imi bagam un bat undeva si faceam instructie cu pescarii de pe balta... si nu doar in cazul asta ! Atunci cand ploua, ningea, sau ce ma-sa facea vremea de kkt pe care am suportat-o, trebuia sa-i scot pe oameni din corturi cand apaream eu in zona, sa-i pun sa lanseze, sa dea cu cobra, sa faca drill-uri imaginare, etc...ca sa fie cei de acasa satisfacuti ! Nu mai e suficient sa facem mediatizare de eveniment...acuma trebuie sa ne pocaim, sa suportam critici de arta, sa ne blindam cu dovezi, sa numaram scaunele de la mese ...