DESFASURARE CUPA PRIMAVERII ED. A 7-A MV2

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Ungureanu Bogdan
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: DESFASURARE CUPA PRIMAVERII ED. A 7-A MV2

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

@vladut. PS Spre sfarsitul lunii mai va mai exista un concurs la MV, unde multi se pot razbuna ptr acest esec... :

sa ne mai razbunam poate pe niste bani,normal...pai e problema la noi banii???
catch&release

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

Felicitari tuturor concurentilor !!!!!
Felicitari cistigatorilor !!!!!
Felicitari Vladut pentru organizare !!!!!
Felicitari George pentru poze !!!!!
Victoras Petcu

sorigab

Mesaj de sorigab »

90% cred ca suna a ironie nu ?erau max 10 echipe ,de ce nu s-a facut si o poza de grup ?
sa se vada?

amaritei g florin

Mesaj de amaritei g florin »

Felicitari castigatorilor ,Tuturor participantilor , Organizatorilor ,Arbitrilor , Gazdei Victor Petcu si nu in ultimul rand colegilor mei de echipa Adrian Voicu si Costel Mosinegutu :D

amaritei g florin

Mesaj de amaritei g florin »

:D Multumiri Vladut pentru organizare !
Ultima oară modificat Dum Mar 31, 2013 21:34 de către amaritei g florin, modificat de 2 ori în total.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

sorigab scrie:90% cred ca suna a ironie nu ?erau max 10 echipe ,de ce nu s-a facut si o poza de grup ?
sa se vada?
nu era nicio ironie. ai destule poze din care sa vezi cine a fost la final, iti explic pe privat daca nu intelegi unde sa te uiti... :mrgreen:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

Felicitari tuturor concurentilor,invingatorilor in mod special,organizatorului,arbitrilor,fotografului,bucatarului......si nu in ultimul rand lui Victoras Petcu.
Orice ar spune carcotasii MV2, ramane MV2 :wink: lacul cu cea mai mare densitate de peste.
Ovidius Constanta

sorigab

Mesaj de sorigab »

explica-mi si aici si pe privat oriunde a-r fi, eu zic realitatea ,dar era mai frumos sa pui fotografia de grup de la sfarsitul concursului sa vada toata lumea(ca sant 90% dintre concurenti) cum se fac pe la alte concursuri

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

sorigab scrie:90% cred ca suna a ironie nu ?erau max 10 echipe ,de ce nu s-a facut si o poza de grup ?
sa se vada?
Erau mai mult de 10 echipe ... urmareste bine pozele !
Legat de poza de grup...e greseala mea, care manuiam aparatul foto si nu m-am orientat prea bine ! Dupa ultima poza facuta castigatorilor, le-am mai facut o poza separat (la rugamintea lor), apoi inca una separat ptr. echipa de pe locul 2 si inca una ptr. cei de pe locul 3, impreuna cu ceilalti de la GreenLake ! Intre timp mi-am dat seama ca lumea incepuse sa se indrepte spre masini iar in fata cortului, unde teoretic ar fi trebuit sa stau eu la poza de grup, era parcata o duba ! N-am mai avut cum sa strig dupa oameni sa se intoarca din drum si sa cautam un loc ptr. fotografie ... asa ca am renuntat ! Daca stiam ca o sa fim trasi la raspundere ptr. asta imi bagam un bat undeva si faceam instructie cu pescarii de pe balta... si nu doar in cazul asta ! Atunci cand ploua, ningea, sau ce ma-sa facea vremea de kkt pe care am suportat-o, trebuia sa-i scot pe oameni din corturi cand apaream eu in zona, sa-i pun sa lanseze, sa dea cu cobra, sa faca drill-uri imaginare, etc...ca sa fie cei de acasa satisfacuti ! Nu mai e suficient sa facem mediatizare de eveniment...acuma trebuie sa ne pocaim, sa suportam critici de arta, sa ne blindam cu dovezi, sa numaram scaunele de la mese ... :oops:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Stai linistit George a fost super atmosfera de grup si au ramas destui pescari!

Felicitari Organizatorilor pentru atmosfera! A fost frig rau, felicit totzi participantzii pentru rezistentza si talent sa prinda peste pe apa de 3 grade, poate mai mult decat unii pescari vara! Felicitari Castigatorilor si Felicitari pentru Iohan, Dany si Claudiu pentru captura!

Radu Badica

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”