Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Scuze, aici ai dreptate. Nici postarea mea nu a fost cu rea intentie, dar daca o sa continuam cu "scenarita" nu ne mai oprim pana la varaAndrei_crapar scrie:...am citit tot aici pe site ca au existat astefel de probleme in trecut.
Nu era cu rea intentie ..ci dimpotriva..
Respecte...
Ok!Vali Vesa scrie:Scuze, aici ai dreptate. Nici postarea mea nu a fost cu rea intentie, dar daca o sa continuam cu "scenarita" nu ne mai oprim pana la varaAndrei_crapar scrie:...am citit tot aici pe site ca au existat astefel de probleme in trecut.
Nu era cu rea intentie ..ci dimpotriva..
Respecte....
Iar parerea mea este ca fisele nesemnate si de martor/i nu ar trebui sa fie luate in seama. Ce scrie in regulament trebuia respectat.
George-Alexandru scrie:mi/e nu mi se pare interesanta ideea ,tenul nu/l prinzi sai il tii pe loc asa fluierand are si el particularitatile lui cu avantajele si riscurile aferente.
...bine ca nu mananca broastele bile ca punctau si alea !petre iulian scrie:George-Alexandru scrie:mi/e nu mi se pare interesanta ideea ,tenul nu/l prinzi sai il tii pe loc asa fluierand are si el particularitatile lui cu avantajele si riscurile aferente.
GEORGE cred ca in curand nu o sa se mai puncteze cteno deloc.....poate daca -l obisnuiesti sa "manance" numai bile cred ca o sa mai aibe sanse.....cred ca regulile astea care tot apar cu :peste peste ..kg se puncteaza dublu,peste ..kg triplu....ctenul nu se puncteaza sau doar jumatate ..nu aduce un bine pescuitului de competitie..!