Cupa Cupelor HOBAIA 2008

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Andrei I »

Ma rog..am vrut sa-l sterg apoi mi-am dat seama ca nu pot. Dar oricum considera-l invizibil. :?
Milionar excentric

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Andrei_crapar scrie:...am citit tot aici pe site ca au existat astefel de probleme in trecut.
Nu era cu rea intentie ..ci dimpotriva..
Respecte...
Scuze, aici ai dreptate. Nici postarea mea nu a fost cu rea intentie, dar daca o sa continuam cu "scenarita" nu ne mai oprim pana la vara :lol: .
Iar parerea mea este ca fisele nesemnate si de martor/i nu ar trebui sa fie luate in seama. Ce scrie in regulament trebuia respectat.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Vali Vesa scrie:
Andrei_crapar scrie:...am citit tot aici pe site ca au existat astefel de probleme in trecut.
Nu era cu rea intentie ..ci dimpotriva..
Respecte...
Scuze, aici ai dreptate. Nici postarea mea nu a fost cu rea intentie, dar daca o sa continuam cu "scenarita" nu ne mai oprim pana la vara :lol: .
Iar parerea mea este ca fisele nesemnate si de martor/i nu ar trebui sa fie luate in seama. Ce scrie in regulament trebuia respectat.
Ok!
Milionar excentric

cipibm

Mesaj de cipibm »

De ce nu aveti incredere doar in arbitrii? :lol: :lol: :lol:

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

cipibm scrie:De ce nu aveti incredere doar in arbitrii? :lol: :lol: :lol:
Poate nu ai vazut ce am scris la sfarsit:

Ce scrie in regulament trebuia respectat.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

bogdan adrian

Mesaj de bogdan adrian »

@ VLADUT

AM O PROPUNERE PENTRU REGULAMENT;

PENTRU A MARI DISPUTA ACESTUI CONCURS PROPUN, CA AMURUL SA FIE PUNCTAT CU CAT CANTARESTE, IAR CRAPUL COMUN SI OGLINDA ,SA FIE PUNCTAT CU DE DOUA ORI GREUTATEA LUI ;ACESTEA FACAND EXCEPTIE LA CAPTURILE DE SECTOR SAU CONCURS,

Mugur Ioan

Mesaj de Mugur Ioan »

@Vladut

Interesanta propunerea lui Bogdan. Sustin Propunerea lui. Nu stiu daca mai e posibil o astfel de schimbare, dar cred ca ar fi interesant iar balta ar fi cea mai potrivita.
"Cine face si desface, toata ziua are ce face."
Mugur

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

mi/e nu mi se pare interesanta ideea ,tenul nu/l prinzi sai il tii pe loc asa fluierand are si el particularitatile lui cu avantajele si riscurile aferente.

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

George-Alexandru scrie:mi/e nu mi se pare interesanta ideea ,tenul nu/l prinzi sai il tii pe loc asa fluierand are si el particularitatile lui cu avantajele si riscurile aferente.

GEORGE cred ca in curand nu o sa se mai puncteze cteno deloc.....poate daca -l obisnuiesti sa "manance" numai bile cred ca o sa mai aibe sanse.....cred ca regulile astea care tot apar cu :peste peste ..kg se puncteaza dublu,peste ..kg triplu....ctenul nu se puncteaza sau doar jumatate ..nu aduce un bine pescuitului de competitie..! :evil:

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

petre iulian scrie:
George-Alexandru scrie:mi/e nu mi se pare interesanta ideea ,tenul nu/l prinzi sai il tii pe loc asa fluierand are si el particularitatile lui cu avantajele si riscurile aferente.

GEORGE cred ca in curand nu o sa se mai puncteze cteno deloc.....poate daca -l obisnuiesti sa "manance" numai bile cred ca o sa mai aibe sanse.....cred ca regulile astea care tot apar cu :peste peste ..kg se puncteaza dublu,peste ..kg triplu....ctenul nu se puncteaza sau doar jumatate ..nu aduce un bine pescuitului de competitie..! :evil:
...bine ca nu mananca broastele bile ca punctau si alea ! :D :D :D

(coalitia "porumbarilor" a inceput sa se manifeste) :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”