DAIWA BLACK WIDOW

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

ciocanalex

lansete daiwa black widow 3.90 3.5lbs

Mesaj de ciocanalex »

buna ziua. vreau sa achizitionez 2 buc daiwa black widow 3.90 3.5lbs ce parere aveti despre ele cum se conporta in drill :D

ciocanalex

Re: lansete daiwa black widow 3.90 3.5lbs

Mesaj de ciocanalex »

pescuiesc la distante cam 80 90 m cu momitor la crap intre 2.5 si 5 kg media ..... astept sfaturi

MihneaBV
Puncte: 0

Re: DAIWA BLACK WIDOW

Mesaj de MihneaBV »

considerati ca saculetul ala scade cat vreti voi. o sa fac si cu saculet la prima iesire pe balta. a fost ceva planuit de pe o zi pe alta si chestia cu saculetul am omis-o. oricum stiu ca vor exista comentarii indiferent de exactitatea conditilor. vad ca primul lucru a fost sa se spuna de saculet ca scade din lungime, dar de fir nu s-a zis nimic. ala nu scade?? in fine. fir intins tuturor in noul sezon. o zi buna.
Buia Mihnea

MihneaBV

Mesaj de MihneaBV »

ciocanalex scrie:pescuiesc la distante cam 80 90 m cu momitor la crap intre 2.5 si 5 kg media ..... astept sfaturi
sunt destui teoreticieni care te pot ajuta pe site. o sa te convingi. oricum sunt multe de invatat din orice fel de feedback.
Buia Mihnea

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

MihneaBV scrie:
ciocanalex scrie:pescuiesc la distante cam 80 90 m cu momitor la crap intre 2.5 si 5 kg media ..... astept sfaturi
sunt destui teoreticieni care te pot ajuta pe site. o sa te convingi. oricum sunt multe de invatat din orice fel de feedback.
Mare atentie insa...sunt teoreticieni care stiu ce zic si practicieni care nu stiu ce fac ! :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

MihneaBV scrie:considerati ca saculetul ala scade cat vreti voi. o sa fac si cu saculet la prima iesire pe balta. a fost ceva planuit de pe o zi pe alta si chestia cu saculetul am omis-o. oricum stiu ca vor exista comentarii indiferent de exactitatea conditilor. vad ca primul lucru a fost sa se spuna de saculet ca scade din lungime, dar de fir nu s-a zis nimic. ala nu scade?? in fine. fir intins tuturor in noul sezon. o zi buna.
Chiar astept sa ne spui cat arunci (pe uscat) cu plumb de 90 gr + saculet + rig ? Din cate stiu eu, probat de niste aruncatori francezi, cu un singur rig de 20 cm si o bila de 20 mm, distanta de aruncare se reduce in medie cu 15% !
Fir intins in noul sezon !
George Iorga
Imagine

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

ciocanalex scrie:buna ziua. vreau sa achizitionez 2 buc daiwa black widow 3.90 3.5lbs ce parere aveti despre ele cum se conporta in drill :D
Salut, din pacate decat saptamana asta ma duc la pescuit si pot sa iti spun cum se comporta in drill. Inainte sa vina inghetul am aruncat cu ele si am fost foarte multumit. Am variant de 3,60 m 3,5 lb. Batul cu siguranta lucreaza foarte bine in drill pentru ca asa il simt eu, o sa ma conving vinery.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

otyice

Mesaj de otyice »

MihneaBV scrie:nici eu nu ma asteptam de la tine la un raspuns cu "coane" ! eu nu am adresat apelative nimanui in schimb am primit. pentru ce? pentru ca mi-am exprimat opinia sincera si fara exagerari asupra unui produs pe care il detin si il folosesc cat pot eu de bine. mi se pare de kkt (acum imi permit deoarece am vazut ca altii folosesc cu incredere) ce faceti si voi, cei mai experimentati. nu stiu cat de experimentati sunteti daca o distanta de 120 m pare atat de greu de atins in opinia voastra. sunt curios ce i-ati spune lui Nelu Ghelase cand va zice ca arunca 160-180 m cu un bat din gama medie si cu bblc. probabil tot cu coane l-ati lua nu? e usor de vorbit din spatele tastaturii cum zice mimisiku. ideea e ca prost nu e ala care arunca cu noroi ci ala care se chinuie sa explice unor "cineva" ca el chiar face aia si nu e baliverna cand chiar nu are nimic de demonstrat cuiva.. o zi buna
GOR965 tia dat rasp. din care aveai de invatat,nu a zis nimic cu rautate :D

Mihalcea Cristian

Mesaj de Mihalcea Cristian »

Salutare baieti...in primul rand Bravo George(Gor) pentru ca ai punctat foarte bine doua aspecte importante referitoare la a masura distanta cu ture de manivela...in al doilea rand daca mai citesti George o data raspunsurile o sa vezi ca specifica domnul MihneaBV faptul ca in apa a aruncat cu 0.22 si pe pamant cu 0.30...ca si concluzie domnule MihneaBV incercati sa reactionati ca un om cerebral la ce se scrie si nu va mai frustrati ca nu o sa aruncati mai mult si nici nu o sa va ridice nimeni vreo statuie..George este un baiat deosebit care vrea doar sa ajute asa dar respectatil si fiti mai linistit in exprimare ca o sa aveti doar de castigat...o seara buna vecine! :)
Mihalcea Cristian
"Invata sa lansezi 180 de metri pentru ca atunci cand va trebui sa pescuiesti la 150 iti va fi usor"
Nume utilizator schimbat din Brasoveanu

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Inclin sa cred ca la voi la Brasov, ptr. ca e aerul mai rarefiat, plumbul se duce mai departe decat la restul lumii ! :D

p.s.
Ne-am aprins si noi , ca era iarna...s-a iscat o mica polemica, dar a trecut ! :wink:
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”