Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Recomand sa le incerci intai.. Sa vezi cu care te impaci si pe care l incarci..spatar ovidiu scrie:Doresc sa ma reapuc de pescuitul crapului dupa o pauza de vreo 3-4 ani.Am ramas putin in urma cu noutatile si dupa putin studiu m-am oprit asupra acestor lansete.Nu doresc sa investesc mai mult iar concursurile nu ma atrag deocamdata.
Despre MTX 14 de 3.90 si 3.75 lbs am gasit suficiente informatii si parca mi se pare ca sunt cam rigide si cam rapide.
Despre cele de 3.60 si 3.5 lbs nu am gasit prea multe informatii dar le-am vazut intr-un magazin local si mi se par in regula.Foarte usoare, inel de 50, finisaj bun, mandrina ok si pare ca are si ceva nerv. Ma intereseaza o comparatie sa zic asa intre ele, plusuri si minusuri.
Multumesc si apreciez orice informatie!
Intrebarea cat "aruncati cu ele" nu este de asa mare ajutor. Personal arunc constant cu MTX14 de 3,90m 165 m cu momitorul , dar cu fir de 0,20 . Cristi Mihalcea a aruncat la concursul de casting din Bulgaria 206 m cu fir de 0,28 , dar omul este foarte bun in aruncari . Am prieteni , chiar coechipieri , care arunca 100m cu vant puternic din spate ... ( sper sa nu citeascaspatar ovidiu scrie:Inclin balanta spre 3.60 daca diferenta nu e atat de mare.Poate apuc sa le testez cuma in paralel si atunci ar fi mult mai simplu.
Vad ca MTX-urile 14 de 3.90 sunt destul de folosite.Cat se arunca cu ele in conditi de pescuit cu momitor?Cei care le folositi in modul acesta ma puteti ajuta va rog?Cat aruncati cu ele?