DAIWA BLACK WIDOW

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

MihneaBV
Puncte: 0

Re: DAIWA BLACK WIDOW

Mesaj de MihneaBV »

corecte ambele afirmatii. incerc sa fiu cerebral , motiv pentru care am tacut din octombrie pana in martie pentru a vedea daca intr-adevar domnul gor are dreptate in tot ceea ce spune. nu imi iese tot timpul asta cu cerebralul. din punctul meu de vedere a avut doar partial. dar na, este parerea unui amator. legat de aruncari nu mai comentez decat in clipa in care mai fac o sesiune si cu saculet si cu toate variantele posibile. Oricum si atunci, sunt convins, domnul gor va scoate din nou o remarca din tolba cu subtilitati cum a fost asta cu aerul de munte. e constructiva. cred. Toate bune.
Buia Mihnea

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

MihneaBV scrie:......... Oricum si atunci, sunt convins, domnul gor va scoate din nou o remarca din tolba cu subtilitati cum a fost asta cu aerul de munte. ........
:? ... era o gluma, ptr. ca il cunosc pe Cristi ("Brasoveanu") si el chiar arunca tare rau... da' ma rog, vad ca tot incerci sa-mi demonstrezi ceva si eu nu ma prind ! Ca sa nu mai existe dubii, te cred de pe acum ca arunci cat, cum si cu ce ai zi de prima data ! N-am avut eu incredere in masurarea dupa turele de manivela si in puterea lansetei, dar cred ca m-am hazardat...pana una alta si eu sunt amator si nici macar nu pescuiesc pe balti ! Sa fii sanatos si sa prinzi mult peste !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

MihneaBV

Mesaj de MihneaBV »

scuze. nu am stiut ca gluma e intre voi. legat de polemica noastra nu trebuie sa ma crezi pe cuvant, trebuie doar sa incerci sa nu mai cauti nod in papura cu atata vehementa. si daca nu au fost 125 si daca au fost doar 110 ideea de la care a plecat toata chestia asta este legata de bete care, spre surprinderea mea, au putere mai multa decat este mentionata de producator iar distantele obtinute chiar si numai cu plumb de 110g sunt peste cele mentionate de Daiwa( 135-140m in loc de 110 mentionati de prod) nu stiu de ce se intampla asta. sunt cazuri in care practica nu bate cu teoria din diverse motive. Iar cu Brasoveanu poate o sa am norocul sa ma vad o data pe baltile de prin zona sa mai fur si eu ceva legat de tehnica.
Buia Mihnea

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

MihneaBV scrie:scuze. nu am stiut ca gluma e intre voi. legat de polemica noastra nu trebuie sa ma crezi pe cuvant, trebuie doar sa incerci sa nu mai cauti nod in papura cu atata vehementa. si daca nu au fost 125 si daca au fost doar 110 ideea de la care a plecat toata chestia asta este legata de bete care, spre surprinderea mea, au putere mai multa decat este mentionata de producator iar distantele obtinute chiar si numai cu plumb de 110g sunt peste cele mentionate de Daiwa( 135-140m in loc de 110 mentionati de prod) nu stiu de ce se intampla asta. sunt cazuri in care practica nu bate cu teoria din diverse motive. Iar cu Brasoveanu poate o sa am norocul sa ma vad o data pe baltile de prin zona sa mai fur si eu ceva legat de tehnica.
Daca nu cred in masuratori dupa ureche, asta nu inseamna ca (virgula) caut nod in papura ! Dupa cum am mai mentionat, masuratoare corecta se face pe sol, iar ca sa specifici cu exactitate distanta la care poti pescui cu o lanseta, testul pe uscat trebuie sa indeplineasca aceleasi conditii ca cele de pescuit (legate de fir, mulineta, plumb, momitor, saculet, rig). Acuma legat de ce ai scris mai sus, cu privire la distanta mentionata de producator, sa inteleg ca Daiwa specifica 110m ptr. Black Widow ? ... in ce conditii ? Adica, de unde stiu producatorii cum si cu ce or sa arunce pescarii cu lansetele lor ? E posibil ca producatorii sa specifice o distanta minima pe care o pot atinge lansetele ...ceva in genul specificarii greutatii optime ! Da bine la clinet sa-i spui: uite, cu asta dai minim 110 m !, la fel cum uneori e mentionat pe eticheta : optimum casting weight- 3 oz, chestie care din start te scapa de grija supraincarcarii si a ruperii lansetei !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

MihneaBV

Mesaj de MihneaBV »

nu stiu exact cum au determinat ei distanta. daca te uiti pe prima pagina a topicului este postat un comm a lui mimisiku si un link pus de mine. din pacate nu mai e activ linkul dar acolo, pe site-ul daiwa asa scria. cum au determinat asta nici eu nu stiu. sunt mult prea multe variabile sa poti tu, ca producator , sa dai o dinstanta la care arunca aceste lansete. dar mimisiku chiar a punctat in comm ca doar nu arunc eu mai mult decat zice producatorul. legat de nodul in papura nu am zis-o in mod tendentios ci doar in ideea ca ai fost mult prea exigent cu un amator. nu ma cheama edmonds sau hutchinson si nici nu am pretentia sa arunc cat iohann sau brasoveanu.
Buia Mihnea

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

http://www.daiwasports.co.uk/products/c ... arp-2.html

Unde scrie "SPECIFICATIONS", se gasesc informatii despre "distanta maxima de aruncare".

Mihalcea Cristian

Mesaj de Mihalcea Cristian »

MODEL LENGTH (FT) WGT (OZS) TEST CURVE (LBS) MAX CASTING WEIGHT (OZS) REC’D LINES (LBS) MAX CASTING DISTANCES (YDS)
BWC2412SPD—AU 12’ 15.0 4.25 12 10-20 120

Vreau sa vad si eu cine arunca cu o lanseta de 4.25 lbs cu plumb de 12 oz(28.35grame * 12=340.2 grame)
Lasati ce scrie producatorul si faceti rost de lanseta pe care vreti sa o achizitionati si mergeti la doua-trei antrenamente cu ea ca sa vedeti cu ce plumb se incarca...greutatea plumbului cu ajutorul careia se poate incarca la maxim o lanseta se schimba in functie de tehnica abordata asa ca fuga la antrenament :)
Mihalcea Cristian
"Invata sa lansezi 180 de metri pentru ca atunci cand va trebui sa pescuiesti la 150 iti va fi usor"
Nume utilizator schimbat din Brasoveanu

MihneaBV

Mesaj de MihneaBV »

asta am zis si eu. specificatiile de acolo nu stiu in ce conditii si pe ce criterii sunt date. sunt cativa care le iau de bune!
Buia Mihnea

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Ma coafa si pe mine un set de 4, dar nu stiu cu ce plumb arunca, cineva zicea 60gr, mi se pare .... foarte putin

Mihalcea Cristian

Mesaj de Mihalcea Cristian »

Am specificat si mai sus...fa rost de lansată asta de la cineva si încearcă cu tehnica ta de aruncare sa vezi care este greutatea cea mai buna...după ce ii dai de cap, dacă rezultatele sunt bune poti sa te "coafezi" si poti fi linistit de ce ai ales...o seara buna!
Mihalcea Cristian
"Invata sa lansezi 180 de metri pentru ca atunci cand va trebui sa pescuiesti la 150 iti va fi usor"
Nume utilizator schimbat din Brasoveanu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”