Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
gor965 scrie:Tata Nitu cu Simescu si Culita, parca pescuiesc in alta balta !
Nu ma refeream la locul in sine, ca nu cunosc balta...ma refeream la proportia diferentei intre locul 1 fata de 2 si locul 2 fata de restul !Stefan B scrie:gor965 scrie:Tata Nitu cu Simescu si Culita, parca pescuiesc in alta balta !
George, crede-ma ca acel loc e cotat cel mai slab de pe balta .....din punctul meu de vedere....,datorita rezultatelor in 2 ani de zile de pescuit .....la liber ....nu mai discutam de competitiii ....
se poate spune şi că ceilalţi pescuiesc în altă baltă! drumul oricum e lung!gor965 scrie:Nu ma refeream la locul in sine, ca nu cunosc balta...ma refeream la proportia diferentei intre locul 1 fata de 2 si locul 2 fata de restul !Stefan B scrie:gor965 scrie:Tata Nitu cu Simescu si Culita, parca pescuiesc in alta balta !
George, crede-ma ca acel loc e cotat cel mai slab de pe balta .....din punctul meu de vedere....,datorita rezultatelor in 2 ani de zile de pescuit .....la liber ....nu mai discutam de competitiii ....
zfcristian scrie:Partenerul meu de pescuit a avut super partida de pescuit pe pontonul 22, cam 20 bucati din care 2 peste 10 Kg la pescuit de placere in 20 de ore
Tot pestele venea din stanga , de curiozitate cum pescuieste Tata Nitu ?