Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
menzoco scrie:DUPA PAREREA MEA ESTE UN LOC SUPER BUN,DAR DEPINDE CUM PUI PROBLEMA.LA GRAMBELU LUI TATA NITU RUPE ACOLO.eu am avut o super partida acolo.
carp_master scrie:cat timp compara unii , partida la liber cu concursuri nu ai ce sa discuti , e alta mancare de peste...
osc1or scrie:am impresia ca pe pontonul 22 malul de vis a vis e undeva la 50m-60m.
Eu am pescuit odata pe 25 si malul de vis a vis era sub 50m (cred ca cel mai aproape mal de pe intreaga balta)
Pe pontonul de pe 25 gasisem un prag ceva undeva la 20m de ponton, l-am incercat, dar nu am prins nimic)
Eu din ce am observat pana acum, pe aceasta balta, lumea se inghesuie pe pontoanele 1-8 si 30-36 + 18-20..
mai exact pe data de 20.10.2012 am avut o partida de exceptie cu 20 -22 buc,printre care si cativa sariti de 10-11 kg.nu scriu degeaba doar asa sa ridic cota locului sau sa ma aflu in treaba.mie mi-a placut si o sa revin tot pe locul ala.Stefan B scrie:menzoco scrie:DUPA PAREREA MEA ESTE UN LOC SUPER BUN,DAR DEPINDE CUM PUI PROBLEMA.LA GRAMBELU LUI TATA NITU RUPE ACOLO.eu am avut o super partida acolo.
Cand ? de curiozitate ...daca tot zici ca este un loc f bun ... Un loc bun este 20, 18 care dau peste mare si constant , week-end de week-end, la fel pontoanele 2-8, respectiv 30-36!
Eu si in concursurile amicale ....am observat ca se prindea in 24 h putin peste 30 kg !!! Si nu erau chiar incepatori.....
Pentru mine e chiar o MARE surpriza.....