Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Asa am sa fac. Mersi pentru raspuns. Vroiam sa stiu daca se mai intampla astfel de lucruri la ei si nu e o intamplare izolata.cristea77 scrie:e o chestie frecventa la urgent,eu am patit de cateva ori nu cu colegi de pe forum,cu serviciul,asa ca daca ai factura ramasa in urma trimiteri sa verificati ce e bifat pe avb-ul acela,daca e bifat rambrurs trebuie sa platesti asta e inseamna ca a fost pacalit cel care a trimis,daca e bifat cash nu trebuie sa platesti tu rambursul si inseamna ca a fost platit deja,daca e bifat orice altceva,suna la martalogi sa verifice factura ca sa facut gresala si vine cineva sa iti dea bani inapoi,nu o lasa asa,si pe viitor sa va feriti de urgentcurier sau sa va uitati bine ce se scrie pe factura cind faceti pachetul,succes
Asa am vrut sa fac initial ca mi s-a intamplat odata mai demult, dar a trebuit sa fug dupa copil. Nu-i o problema ca ma duc peste ei gramadaLao scrie:Tu esti de vina. Scria in recipisa ramburs 500 lei? Atat plateai. Punct.
Am inteles asta, dar de ce l-a pus si pe expeditor ( beneficiarul rambursului ) sa plateasca si el aceiasi bani daca tot plateam eu totul?!mircea62 scrie:Ai platit pe langa ramburs si cheltuielile de transport + cheltuielile de plata a rambursului catre expeditor. Daca expeditorul dadea curierului un nr. de cont atunci nu plateai decat transportul, adica cam jumatate.
Asa e la toti curierii.