Japca la Urgent Curier

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Japca la Urgent Curier

Mesaj de miyagi »

Am luat de la un coleg de pe forum ieri un BBRLC-u din Brasov si zic sa mi-l trimita cu posta rapida ca sa nu asteptam pana saptamana viitoare. Ne intelegem noi asupra pretului mulinetei si a transportului. Azi ma trezesc cand sa plec de-acasa cu dubita in poarta, desi avea numarul de telefon mobil pe "recipisa". Ma opresc sa ridic coletul ca era cu ramburs desi aveam copilul in oras ma astepta pe trotuar si-mi zice agentul ca trebuie sa achit contravaloarea rambursului + tur + retur. la 500 de lei inca 50 si ceva de lei, desi pe bonul de expeditie scria in clar ramburs 500 lei. Il sun pe colegul cu mulineta. Mai frate uite ce mi se intampla cu astia! Platesc intr-un final sa nu pateasca copilul ceva si mai devreme ma suna colegul ( vanzatorul ) si-mi zice, ce credeti? Frate m-au pus si pe mine sa platesc acelasi " tur + retur " ( vorbind in termenii lor, bineinteles ). Deci inca 30 si ceva de lei.
A mai patit cineva asa ceva cu "Urgentu`" asta?
Multumesc.
p.s. am pus aici topicul pentru ca stiu ca aici are cel mai mare interes. Daca deranjeaza va rog sa-l mutati, dar va rog sa va ganditi ca mai pot pati si alti ca noi acelasi lucru.
Urban culture.

Lao
pescar de competitie

Re: Japca la Urgent Curier

Mesaj de Lao »

Tu esti de vina. Scria in recipisa ramburs 500 lei? Atat plateai. Punct.

zuuluf

Mesaj de zuuluf »

Da si eu am patit aceasi chestie la urgent trimitand niste bbrlc la arad anul trecut si m-au pus sa achit si eu la bucuresti si el la arad exact aceasi poveste cu acelasi final
Voinescu Ciprian

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

e clara treaba, spaga generalizata
Critic echilibrat

cristea77

Mesaj de cristea77 »

e o chestie frecventa la urgent,eu am patit de cateva ori nu cu colegi de pe forum,cu serviciul,asa ca daca ai factura ramasa in urma trimiteri sa verificati ce e bifat pe avb-ul acela,daca e bifat rambrurs trebuie sa platesti asta e inseamna ca a fost pacalit cel care a trimis,daca e bifat cash nu trebuie sa platesti tu rambursul si inseamna ca a fost platit deja,daca e bifat orice altceva,suna la martalogi sa verifice factura ca sa facut gresala si vine cineva sa iti dea bani inapoi,nu o lasa asa,si pe viitor sa va feriti de urgentcurier sau sa va uitati bine ce se scrie pe factura cind faceti pachetul,succes

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

cristea77 scrie:e o chestie frecventa la urgent,eu am patit de cateva ori nu cu colegi de pe forum,cu serviciul,asa ca daca ai factura ramasa in urma trimiteri sa verificati ce e bifat pe avb-ul acela,daca e bifat rambrurs trebuie sa platesti asta e inseamna ca a fost pacalit cel care a trimis,daca e bifat cash nu trebuie sa platesti tu rambursul si inseamna ca a fost platit deja,daca e bifat orice altceva,suna la martalogi sa verifice factura ca sa facut gresala si vine cineva sa iti dea bani inapoi,nu o lasa asa,si pe viitor sa va feriti de urgentcurier sau sa va uitati bine ce se scrie pe factura cind faceti pachetul,succes
Asa am sa fac. Mersi pentru raspuns. Vroiam sa stiu daca se mai intampla astfel de lucruri la ei si nu e o intamplare izolata.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Lao scrie:Tu esti de vina. Scria in recipisa ramburs 500 lei? Atat plateai. Punct.
Asa am vrut sa fac initial ca mi s-a intamplat odata mai demult, dar a trebuit sa fug dupa copil. Nu-i o problema ca ma duc peste ei gramada :x .
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Am sa fac un cearsaf ( colaj ) cu toate pataniile voastre si apoi am sa le postez intr-un topic dedicat.
Va multumesc tuturor.
Urban culture.

mircea62

Mesaj de mircea62 »

Ai platit pe langa ramburs si cheltuielile de transport + cheltuielile de plata a rambursului catre expeditor. Daca expeditorul dadea curierului un nr. de cont atunci nu plateai decat transportul, adica cam jumatate.
Asa e la toti curierii.
Mircea B.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

mircea62 scrie:Ai platit pe langa ramburs si cheltuielile de transport + cheltuielile de plata a rambursului catre expeditor. Daca expeditorul dadea curierului un nr. de cont atunci nu plateai decat transportul, adica cam jumatate.
Asa e la toti curierii.
Am inteles asta, dar de ce l-a pus si pe expeditor ( beneficiarul rambursului ) sa plateasca si el aceiasi bani daca tot plateam eu totul?!
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”