paulletta scrie:cornel.s scrie:
Pai si cum indeparteaza o placuta alba orice dubiu. Eu stiu ca atunci cand sunt discutii se impune o comisie de analiza si se solutioneaza in urma mai multor pareri avizate. Altfel, sunt doar pareri lipsite de probatiune.
Pai in momentul in care ai o placuta pe care este scrisa greutatea pestelui si faci o poza, la care evident asista si martorii, ce dubiu sa mai ai?
Ca au fost mituiti martori?
Daca exista dubiu si dupa aceste exemple, ar trebui sa iti pui intrebarea: DE CE MAI MERGI LA CONCURS?!
`ai mai lasa-te maaaaah! Vorbesti si tu dupa Razvan?!
Acum o sa ma contrazic ca mi-am dat seama mai tarziu. Dar daca cel ce detine captura anterior e in club, lot cu tine si parerea lui e subiectiva atunci. Iar nu e bine. Ca ce chestie sa am eu incredere in cineva cand valoarea capturii este cat costa concursul, boilesurile si drumul? Cantarele se mai inlocuiesc ca se strica da-le Dreaq. Ar trebui sa aiba orice concurent dreptul sa le verifice, macar odata, oricand asa cum are si arbitrul dreptul sa-ti scoata lanseta din apa la 4 dimineata. Plus ca organizatorul sa aiba obligatia de a verifica cantarele arbitrilor si sa-si asume buna lor functionare.
Vorbesc de ce am simtit eu la Crapmania de anul trecut. Bineinteles fara a face vreun proces de intentie. Pana Joi am avut acea salonta de 19,760. Joi s-a prins un comun de 19,840. Deci 80 de grame si Adio 40 de milioane. Consider ca in astfel de situatii trebuie sa fiu anuntat ca sa particip la cantarirea "noii" capturi si bineinteles, daca sunt in combinatie cu cel ce o prinde sa mai asiste si vecinii de stand. Stanga-dreapta. Asta ar elimina orice dubiu. Nu o poza. Poze faci pentru portofoliul tau personal sau pentru "legitimatia de pescar", ca tot "se sufera" atat.
Urban culture.