trecem de la cantitate la calitate......

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

didi-ionita
Puncte: 0

Re: trecem de la cantitate la calitate......

Mesaj de didi-ionita »

paulletta scrie:
cornel.s scrie:
razvan u. scrie:Asa e...nu mai conteaza.
Stai acasa Cornele si gata.
Te-astepta "lumea" ieri pe balta sa-i inveti sa prinda peste :). Numai gura a fost de el si mai vorbeste de altii :lol: .
Cica i s-a rupt varfu` de carbon la varga de trestie. Zicea Discretu.

Ba parsule frant, tu chiar esti sarac cu duhu'.
Te bagi in seama cu o discutie exact ca chiloti-n c.ur!
Mai bine spune cum a fost cu cantitatea....1.860 de grame...
Discutiile despre particulari se poarta pe alte forumuri.
Aici se discuta la un nivel peste ce poti tu sa intelegi.

PS: Zicea....Discretul.... :lol:
te mananca ... limba ?
grame ... grame ... numai la grame va sta gandu ...
mai bine va statea la ... grade ... de alcool :)

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

paulletta scrie:
cornel.s scrie:
razvan u. scrie:Asa e...nu mai conteaza.
Stai acasa Cornele si gata.
Te-astepta "lumea" ieri pe balta sa-i inveti sa prinda peste :). Numai gura a fost de el si mai vorbeste de altii :lol: .
Cica i s-a rupt varfu` de carbon la varga de trestie. Zicea Discretu.

Ba parsule frant, tu chiar esti sarac cu duhu'.
Te bagi in seama cu o discutie exact ca chiloti-n c.ur!
Mai bine spune cum a fost cu cantitatea....1.860 de grame...
Discutiile despre particulari se poarta pe alte forumuri.
Aici se discuta la un nivel peste ce poti tu sa intelegi.

PS: Zicea....Discretul.... :lol:
Nu dormi Necazule?
Particular ejti tu bah care nu sti ca s-a inventat blectoru :D . La modul in care ai pescuit si ai rupt ( de 4 ori auzi ) te mai numesti pescar?
Mai sus vorbeam despre o situatie in concret. Dar nu vreau sa facem caz. Doar pe tematica topicului si numai ipotetic 8) .
Urban culture.

paulletta
Pescar de competitie

Mesaj de paulletta »

magic-bait scrie: te mananca ... limba ?
Didi, Parshul, vorbeste de careva care a prins peste mai mult decat el, il roade pizma si invidia.
PS: Cornelush, am pescuit cu 1 feeder si cu 1 undita(de stuf cu varf de carbon).
Cand am vazut ca nu merge ce vreau eu am abandonat feederul si am actionat cu undita.
Mult peste ce ai putut tu sa faci cu 5 scule. :lol:

Rog un moderator sa faca curat pe aici.
Multumesc. :!:
Ultima oară modificat Dum Apr 14, 2013 23:25 de către paulletta, modificat 1 dată în total.

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Cred ca inainte de toate trebuie sa mai lasam acasa din mentalitatea asta hotzeasca...sa mai plecal la drum si cu prezumtia de nevinovatie. Dincolo de asta, sigur e bine sa fim atenti. Pe langa cele spuse mai sus de Vladut ar mai fi cateva lucruri care poate ajuta, in special la acele concursuri unde conteaza doar cei.mai.mari x pesti:
-Cantar dublu la fiecare peste...se noteaza media celor 2 cantariri
-Pestele pozat ca la Haromfa cu o placuta alba langa echipa respectiva cu greutatea pestelui inscrisa pe tablita
-obligatoriu 2 martori la cantar din echipe diferite

Daca nu e suficient.....hai sa venim cu cazierul la inscriete si lista colegilor de armata:))
Milionar excentric

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

magic-bait scrie:
paulletta scrie: PS: Zicea....Discretul.... :lol:
te mananca ... limba ?
Nu stiu frate eu m-am sacrificat. Am fost sofer nu m-am atins ca au fost si militienii pe balta. I-am lasat pa astia. M-au uscat la sticla 8) .
Urban culture.

paulletta
Pescar de competitie

Mesaj de paulletta »

Cred ca este o varianta foarte buna si foarte corecta sa fie pestele pozat ca la Haromfa cu o placuta alba langa echipa respectiva cu greutatea pestelui inscrisa pe tablita.
Cred ca ar indeparta orice dubiu. :wink:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Andrei I scrie: ............, sigur e bine sa fim atenti
-Pestele pozat ca la Haromfa cu o placuta alba langa echipa respectiva cu greutatea pestelui inscrisa pe tablita
-obligatoriu 2 martori la cantar din echipe diferite
Astea da, dar prezumtia de nevinovatie e paguboasa. Zic eu ca asistarea la cantar de catre cel ce detine captura anterioara ar fi de-ajuns. Macar se elimina niste discutii ce pot fi inerente in speta data.
In sinea mea ma oftic desppre o situatie, dar nu pot sa emit nici pretentii in plus.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

paulletta scrie:Cred ca este o varianta foarte buna si foarte corecta sa fie pestele pozat ca la Haromfa cu o placuta alba langa echipa respectiva cu greutatea pestelui inscrisa pe tablita.
Cred ca ar indeparta orice dubiu. :wink:
Pai si cum indeparteaza o placuta alba orice dubiu. Eu stiu ca atunci cand sunt discutii se impune o comisie de analiza si se solutioneaza in urma mai multor pareri avizate. Altfel, sunt doar pareri lipsite de probatiune.
Urban culture.

paulletta
Pescar de competitie

Mesaj de paulletta »

cornel.s scrie: Pai si cum indeparteaza o placuta alba orice dubiu. Eu stiu ca atunci cand sunt discutii se impune o comisie de analiza si se solutioneaza in urma mai multor pareri avizate. Altfel, sunt doar pareri lipsite de probatiune.

Pai in momentul in care ai o placuta pe care este scrisa greutatea pestelui si faci o poza, la care evident asista si martorii, ce dubiu sa mai ai?
Ca au fost mituiti martori?
Daca exista dubiu si dupa aceste exemple, ar trebui sa iti pui intrebarea: DE CE MAI MERGI LA CONCURS?!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

paulletta scrie:
cornel.s scrie: Pai si cum indeparteaza o placuta alba orice dubiu. Eu stiu ca atunci cand sunt discutii se impune o comisie de analiza si se solutioneaza in urma mai multor pareri avizate. Altfel, sunt doar pareri lipsite de probatiune.

Pai in momentul in care ai o placuta pe care este scrisa greutatea pestelui si faci o poza, la care evident asista si martorii, ce dubiu sa mai ai?
Ca au fost mituiti martori?
Daca exista dubiu si dupa aceste exemple, ar trebui sa iti pui intrebarea: DE CE MAI MERGI LA CONCURS?!
`ai mai lasa-te maaaaah! Vorbesti si tu dupa Razvan?!
Acum o sa ma contrazic ca mi-am dat seama mai tarziu. Dar daca cel ce detine captura anterior e in club, lot cu tine si parerea lui e subiectiva atunci. Iar nu e bine. Ca ce chestie sa am eu incredere in cineva cand valoarea capturii este cat costa concursul, boilesurile si drumul? Cantarele se mai inlocuiesc ca se strica da-le Dreaq. Ar trebui sa aiba orice concurent dreptul sa le verifice, macar odata, oricand asa cum are si arbitrul dreptul sa-ti scoata lanseta din apa la 4 dimineata. Plus ca organizatorul sa aiba obligatia de a verifica cantarele arbitrilor si sa-si asume buna lor functionare.
Vorbesc de ce am simtit eu la Crapmania de anul trecut. Bineinteles fara a face vreun proces de intentie. Pana Joi am avut acea salonta de 19,760. Joi s-a prins un comun de 19,840. Deci 80 de grame si Adio 40 de milioane. Consider ca in astfel de situatii trebuie sa fiu anuntat ca sa particip la cantarirea "noii" capturi si bineinteles, daca sunt in combinatie cu cel ce o prinde sa mai asiste si vecinii de stand. Stanga-dreapta. Asta ar elimina orice dubiu. Nu o poza. Poze faci pentru portofoliul tau personal sau pentru "legitimatia de pescar", ca tot "se sufera" atat.
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”