Infractiuni si "contraventii " la concursuri

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@Cristi Y

Tatae

locul 3 si medalie de bronz cu echipa nationala a Romaniei la Campionatul Mondial de pescuit la crap - Belgia 2005
locul 1 - in echipa cu Andrei Vladeanu si Vladut Mateianu la concursul de crap Matzonka 2005 ( Ungaria )
la acelasi concurs Matzonka 2005 - record mondial la cea mai mare cantitate de crap prinsa in 100 ore de concurs - 1016,00 kg
locul 3 - in echipa cu Vladut Mateianu - Cupa Peris 2004
locul 2 - in echipa cu Bogdan Guguianu - Cupa Cupelor editia I Hobaia
premiul pentru captura - 18,20 kg - Cupa Cupelor editia I - Hobaia
locul 4 la Cupa Romaniei Sarulesti 2002
locul 2 la Cupa Peris 2004 - in echipa cu Cornel Rosioru
premiul pentru captura la Cupa Peris 2004 - cu un crap de 13,7 kg
locul 3 - la concursul Challenge Week Haromfa 2006 - in echipa cu Cristi Mitrea si Andrei Vladeanu
membru al APCR din anul 2004

extras din C.V.-ul tau;
P.S. ce te faci daca angajeaza si Tite alta firma de paza si se bat fadromele tale cu ale lui; pe Oana cine il pazeste? ca dupa cate se pare functie in viitoarea federatie nu mai capata

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

cornelserbu scrie:pai acuzatiile vin si dintr-o parte si din cealalta...eu v-am zis de mult s-o lasati asa cum e, dar Andreia a spus ca vreau sa acopar tambalul :lol:

hai, fratilor, sa-ncheiem anul prieteni ca doar suntem toti in aceeasi branse...n-au rost amenintari, mai bine provocari pentru concursurile de la anul...ideea lui tate e geniala :D :D :D

@ Costica

nu te supara, dar daca-ti citesti foarte atent postarea, ai sa vezi ca te contrazici singur...toate cele bune !

ti-ar surade sa-l cheme Andreia pe Vladeanu daca despre el era vorba; nebunaticule

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@Andrei & Vladut
ora adevarului; intrebarea amaruta: ati folosit ratusca(sonarul pt necunoscatori) in prima mansa la calificari in 2004 si daca da de ce?
P.S. incercati sa fiti sinceri

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

@ Piciul

pai d-aia ziceam de "edit", iar pe Vladeanu daca l-ar chema andrea (citeste corect cu un singur e) tot barbatesc ar fi numele... :lol: si pe urma, mie nici nu-mi plac brunetele :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

piciul scrie:@Cristi Y

Tatae

locul 3 si medalie de bronz cu echipa nationala a Romaniei la Campionatul Mondial de pescuit la crap - Belgia 2005
locul 1 - in echipa cu Andrei Vladeanu si Vladut Mateianu la concursul de crap Matzonka 2005 ( Ungaria )
la acelasi concurs Matzonka 2005 - record mondial la cea mai mare cantitate de crap prinsa in 100 ore de concurs - 1016,00 kg
locul 3 - in echipa cu Vladut Mateianu - Cupa Peris 2004
locul 2 - in echipa cu Bogdan Guguianu - Cupa Cupelor editia I Hobaia
premiul pentru captura - 18,20 kg - Cupa Cupelor editia I - Hobaia
locul 4 la Cupa Romaniei Sarulesti 2002
locul 2 la Cupa Peris 2004 - in echipa cu Cornel Rosioru
premiul pentru captura la Cupa Peris 2004 - cu un crap de 13,7 kg
locul 3 - la concursul Challenge Week Haromfa 2006 - in echipa cu Cristi Mitrea si Andrei Vladeanu
membru al APCR din anul 2004

extras din C.V.-ul tau;
P.S. ce te faci daca angajeaza si Tite alta firma de paza si se bat fadromele tale cu ale lui; pe Oana cine il pazeste? ca dupa cate se pare functie in viitoarea federatie nu mai capata

Nu stiu de unde ai scos tu C.V.-ul asta...eu pot raspunde doar de ceea ce postez eu , apare cumva intr-o postare de-a mea ??

in alta ordine de idei traiesc un sentiment ciudat sa dau justificari unei himere , civilizat cand ceri niste informatii sau cand ceri anumite explicatii este sa te recomanzi , asta daca ai personalitate si nu ti-e rusine de tine

si nu-mi purta de grija ca am suficiente resurse sa-mi port singur si diferit de tine am taria si fair-playul sa spun ceea ce spun sub semnatura numelui intreg
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

piciul scrie:@Andrei & Vladut
ora adevarului; intrebarea amaruta: ati folosit ratusca(sonarul pt necunoscatori) in prima mansa la calificari in 2004 si daca da de ce?
P.S. incercati sa fiti sinceri
spune-mi cine esti si raspund sincer la intrebare!
The One Team

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@Andrei Vladeanu
sunt "trolul" lui Vlad Pavlovici, Marean dela B.G.

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@Andrei Vladeanu
P.S. e randul tau sa-mi raspunzi dar te rog la fel de sincer

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

ce usor va e sa aruncati cu vorbele in spatele anonimatului, dar nu va dati seama de loc de ridicolul in care intrati. Tare sunt curios daca ati avea curajul sa stati in fata unuia care-si etaleaza identitatea aici pe forum si sa mai debitati ineptiile si-n principal "dezvaluirile" pe care le faceti la misto...

pana la urma, nu va acuz...aveti si voi anonimii, farmecul vostru, dar cateodata tare mai sunteti enervanti... :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”