@ lucian_dj La concluzia asta am ajuns si eu de ceva timp incoace,in special dupa niste tepe...si din inox ...asa ca acum astept sa vad live cum naiba arata unul dintre aceste doua rod poduri Dayco inox,iar cum le-am vazut am si dat comanda pentru unul.Vad ca modelul cu dublu tub (care imi face mult cu ochiul) vine in doua variante...cu picioare din doua sectiuni si picioare din trei sectiuni,deci asta e mai inalt si aici sunt bagat nasol in ceata
tomBV scrie:Din toate cele de mai sus eu as alege (am ales) Daiwa Infinty inox. Apa, vantul, anii trec, inoxul ramane.... De stabilitate nu se poate pune problema si nici de matuirea vopselei ca la sky. Si iti recomand sa il iei la second (daca mai apare tre sa fii pe faza pe forumuri) pt ca e doar 600 de lei sau ceva de genul si nu au probleme, pt ca se strica greu, e facut din inox de calitate, si oamenii il vand pt ca fac upgrade sau li s-a pus pata pe altceva...Eu l-am luat in februarie second, vanzatorul mi-a spus ca e folosit de 5 ori sau ceva de genu', cred ca a fost folosit un pic mai mult, cel putin un an, l-am folosit si eu de 3 ori si inca nu i-am gasit vreun defect. Consider ca daca vrei sa iti iei ceva mai bun, e deja fitza nu are vreo utilitate in plus fata de el. Tu decizi!
Spor la cumparaturi!
X2 Alcatraz este copia fidela a acestui rod-pod. la 640 lei il iei nou.
@Thomas Cristian pe pm dau adresa celui care aduce asa ceva(in caz ca nu sti de unde sa iei)
Multumesc pt sfat Luciane, dar nu ma atrage deloc nici un model. Fara supare!
@ icsxx : poti sa-mi lasi pe pm adresa omului, inca nu m-am hotarat la un model, dar nici n-am avut timp sa ma duc sa le vad in magazin.
Fire intinse !
tomBV scrie:Din toate cele de mai sus eu as alege (am ales) Daiwa Infinty inox. Apa, vantul, anii trec, inoxul ramane.... De stabilitate nu se poate pune problema si nici de matuirea vopselei ca la sky. Si iti recomand sa il iei la second (daca mai apare tre sa fii pe faza pe forumuri) pt ca e doar 600 de lei sau ceva de genul si nu au probleme, pt ca se strica greu, e facut din inox de calitate, si oamenii il vand pt ca fac upgrade sau li s-a pus pata pe altceva...Eu l-am luat in februarie second, vanzatorul mi-a spus ca e folosit de 5 ori sau ceva de genu', cred ca a fost folosit un pic mai mult, cel putin un an, l-am folosit si eu de 3 ori si inca nu i-am gasit vreun defect. Consider ca daca vrei sa iti iei ceva mai bun, e deja fitza nu are vreo utilitate in plus fata de el. Tu decizi!
Spor la cumparaturi!
X2 Alcatraz este copia fidela a acestui rod-pod. la 640 lei il iei nou.
@Thomas Cristian pe pm dau adresa celui care aduce asa ceva(in caz ca nu sti de unde sa iei)
Asa am inteles si eu, dar la alcatraz (nu l-am vazut sa pot face o comparatie cu al meu...) distanta intre posturi e mai mica decat la infinty. La alcatraz e undeva la 18 cm pe cand la infinity e undeva la 20 cm. Poate parea o diferenta mica dar nu e chiar asa daca ai mulinete mari. Si tot din auzite,(sper sa nu imi sara lumea in cap!) am inteles ca e alta calitatea inoxului.
Am si eu o intrebare legata de acest subiect: in cat timp montati si demontati rodpodurile x2 alcatraz sau daiwa infinity?
eu ma o copie dupa daiwa infinity achizitionata de prin dragon dar din aluminiu, un rod pod foarte mare si foarte stabil dar mi se pare ca are un mare minus si anume, se monteaza greu...
Ma enerveaza faptul ca trebuie sa scot 2 senzori si 2 suporti din spate de pe buzbari pt a scoate picioarele verticale ale buzbarilor pt ca nu intra in geanta; ma enerveaza ca trebuie sa insurubez picioarele... pt a instala rodpodul complet cu senzor si swingeri cred ca imi ia 15 min ceea ce mi se pare enorm...
Mi se pare ca un rod pod ca al meu dar cu aceste 2 probleme rezolvate, eventual niste balamale la picioare si un "prelungitor" pe piocioarele buzbarilor pt a nu mai fi nevoit sa il dezasamblezi e tot ce trebuie...
Stie cineva pe cineva care sa se ocupe cu tunning de rodpoduri? la preturi accesibile? (sa nu coste 4 balamale mai mult decat rodpodul:))
Fişiere ataşate
481831_10151463570782348_2117056793_n.jpg (76.39 KiB) Vizualizat de 1265 ori