Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Repet...dumneata stai in dos (ca banuiesc ca nu stai in maini) in scaun, in fata calculatorului si emiti pretentii de la unul care umbla la pas pe balta ! Daca n-ai habar cum se face o chestie, din bun simt, ar trebui sa te abtii din a critica ! Daca intamplator ai facut, faci sau vei face acelasi lucru pe care-l fac si eu, dar consideri ca esti mult mai priceput si mai corect, ia legatura cu organizatorul concursurilor si fa-i o oferta !sorigab scrie:ce frumoase afirmatii faci ,bravo (ca stati in popou )
Din fericire ptr. mine NU sunt platit de tine si n-am nici o obligatie contractuala prin care sa fiu obligat sa fac poze tuturor concurentilor ! Daca ti-i se pare ca ma vait, gresesti...pur si simplu iti aduc la cunostinta ca am timpul limitat si ma mai ocup si de alte chestii decat facutul pozelor !sorigab scrie: tu am impresia ca ptr asta esti platit ok?si trebuie sa faci poze la toata lumea nu te mai vaita ca o muiere ,da?
Nu cred ca e o coincidenta, dar de prins peste in majoritatea conditiilor, o fac aceeasi pescari ! Daca atunci cand merg cu arbitrii o echipa nu are nimic de cantarit, sau se odihneste, eu nu stau sa-i aliniez ptr. poze ! Nu-mi permit sa oblig oamenii sa iasa din corturi, sa lanseze, sa nadeasca cu cobra, etc., ca sa-i multumesc pe cei de acasa !sorigab scrie:la fieacare concurs pozezi acelaeasi pesrsonaje si asa intaresti ideea celui ce a postat mai sus
Meseria mea e alta si angajatorul e altul ...asa ca vezi-ti de treaba ta si nu imi mai da indicatii !sorigab scrie:fa-ti meseria si lasa scuzele
Stiu si nu e prima data cand, fara intentie, nu ajung in prima jumatate de concurs, in toate sandurile ! Acum inca n-am ajuns pe Dr. Gorgan si Vaci 3 ...dar voi ajunge !loco scrie:imi cer scuze daca am jignit pe cineva, dar sunt persoane pe care nu le-am vazut in poze, desi participa la acest concurs
stai linistit Stefan ca nu sunt P...u59, ca sa ajung la 1000 de mesaje fara noima doar ca sa ma cunoasca lumeastefanmuraru scrie:George nu te mai obosi sa le raspunzi.
Cel mai bun tratament pentru ei este /ignore.
Asa, daca se vad bagati in seama "isi iau avant" cu zice Vladut.
Bine zis, Geo!gor965 scrie:Faci niste afirmatii jignitoare, ptr. care astept scuze ! Nu am luat bani de la nimeni ca sa le fac poze si nici nu am vre-un interes ascuns ! Dupa prima zi de concurs, n-am ajuns in cateva standuri, ptr. ca timpul meu de facut poze pe balta este limitat, insotind echipa de arbitrii, succesiv, cand pe un mal cand pe altul. Intre cantare, dupa ce fac clasamentul, editez pozele, le urc pe Photobucket si apoi le postez pe forum. Fac poze in standul in care arbitrii cantaresc ! In prima zi, la inceputul concusului, pana in primul cantar am mers pe jos sa fac poze de la Planet pana la Pompe ca sa imortalizez pomii infloriti...doar atunci n-am insotit o echipa de arbitrii si am facut poze diferitor pescari aflati in zona (aveam timp liber pana la prima cantarire). Una peste alta, aveti pretentii si aruncati niste magarii in pagina de parca m-ati fi platit din buzunarul propriu, iar eu o ard aiurea pe balta ! Ce vi-i se pare voua normal, stand in kur pe scaun acasa, nu e normal ptr. mine care umblu pe balta, fac poze, centralizez datele si va tin la curent cu desfasurarea concursului ! E ultima oara cand dau explicatii ptr. asa ceva ! Daca nu sunteti multumiti de ce-am facut pana acum, va sfatuiesc sa incercati sa faceti acelasi lucru...si dupa aia mai vorbim daca o sa va mai arda sa aruncati asa usor cu vorbele !loco scrie:interesul poarta fesulsorigab scrie:frumoase fotografii dar sant concurenti care i-am vazut numai la inceputul competitiei,dupa parerea mea ar trebui cam la fiecare stand sa faci 2-3 cadre (poze) sa se vada toti concurentii ,in rest numai bine
ps (eu nu te invat dar, fii atent cu toata lumea ca asa e normal )
dai banu, apari in fata...indiferent cat de varza ai fi ca pescar