acidutzu scrie:da, cind lansez una mai tare, aud cum boilesul sfisie si suera, insa regula zice ca montura trebuie sa fie "safe" si daca fac una inline cu tija si nu se elibereaza carligul de la plumb cu ajutorul 0.4 -0.5 kg, ma vor da afara din competii, sunt niste persoane si arbitri care vor cauta orice ca sa ma scoata din intreceri, sunt pretendentul locului 2-3. si sunt din alt club de pescari care nu avem relatii superlative.
Salut,
Niciodata sa nu spui ''niciodata'', niciodata sa nu spui ca esti pretendentul locurilor 2-3!
Trebuie sa ai incredere in tine si sa lupti decat pentru
LOCUL 1!
Numai bine!
PS: mai mult decat atat nu te pot ajuta, asa ca las pe altii mai bine pregatiti decat mine sa o faca![/quote]
pentru locul 1 trebuie sa practic mult sa dau la precizie + sa invats sa lucrez si cu mainele, caci tehnica mea e doar viteza spatelui, distantsa intre mulineta si sf lansetei e mica si nu o apuc sai dau acceleratie cu mainele, un prieten de 164cm face 178 metri

(+in Republica Moldova nu pot gasi unsoare pentru fir... nu este nici intr-un magazin, ma gandesc sa-l inlocuiesc cu Silicone Spray(pentru automobile)) si are cu 15-20 kg mai putin ca mine, tehnica aceeasi

eu fac antrenamente fiecare weekend, posibil pina atunci voi face ceva succese, si am frica a rupe freespiritul(are vo 5 ani, posibil sa fie ceva cu el) caci nu este al meu, dau belea daca il farim...