@Decebal
Tu ai o problema mare cu arbitrii.
Ce faci de anul viitor cind regulamentele vor fii extrem de stricte si nu se va mai face nici o derogare? Nici macar din cauza caldurii.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro
regulamentele sunt facute in general de organizatori si daca te uiti pe grila de programe a competitiilor de anul viitor, vei vedea ca apcr apare aproape ostentativ ca organizatoare la mai toate concursurile, iar la cele la care nu este organizatoare, este cel putin coorganizatoare...cred ca ar fi cazul de o alternativa, dar asta nu hotarasc eu sau tu, deci, deocamdata...asta este...ne ducem steagul si ascultam de partidul unic care face ce vrea.
daca vrei sa-mi raspunzi, te rog fa-o telefonic, fiindca din motive total diferite de cele pe care le-ar crede unii, n-am sa mai postez pe crapmania si te-as ruga si pe tine sa faci acelasi lucru, chiar daca nu e nici o pierdere pentru acest site.
@Decebal
Voi ati ajuns la concluzia ca regulamentele sunt prea permisive dind posibilitate tentativelor.
Exact asta se va intimpla de la anul, cel putin in concursurile organizate de APCR. Adica vor fi niste concursuri corecte prin aplicarea regulamentului.
Tu abia ai intrat in concursuri, iar acestea nu au inceput si nu se vor termina cu tine.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro
eu cred ca scopul pentru care APCR-ul organizeaza concursuri nu este acela de a le truca. Interesul lor de a creea un sport organizat si bine pus la punct este mai mare decat de a castiga premiul unui concurs.
Sincer asta este si interesul meu... ...poate si al tau ! ...si lista poate continua !
CHIAR ESTI SIGUR DE CEEA CE SPUI,REGURI AU FOST FACUTE IN TOATE SPORTURILE,CU TOATE ACESTEA ELE AU FOST INTOTDEAUNA INCALCATE,POATE CHIAR DE CEI CARE LE-AU FACUT!!!
SARBATORI FERICITE,SANATATE SI SA DEA DOMNUL MAI MULTA INTELEPCIUNE TUTUROR!!