Multumesc mult pentru parere, sincer sa fiu tind si eu catre fox, cu toate ca este un pic mai scump decat delkimul.Pentru mine este un plus ca se vede ledul pe lumina , si ar mai fi un plus si ca am swingeri fox mk2 black lable illuminated, pentru care daca as lua delkim, am inteles ca trebuie sa ii schimb polaritatea ca sa mearga.In schimb am gasit sa cumpar un set care are inclus si incarcator, deci sa inteleg ca ar fi o problema cu acest set care are si acumulatori,incarcator?dogpuf scrie:Detin Fox NTX-r si sunt foarte multumit de ei.
Am fost si eu in acceasi dilema si desi ma atrageau f mult Delikm-urile datorita popularitatii lor, am ales ntx-r pentru ca mi s-au parut mai simpli ca si principiu de functionare.
La Delkim Txi Plus am vazut cu ochii mei cand desi swingerul indica drop back senzorul tacea mormant....![]()
![]()
Aici sunt zvonuri ca datorila distantelor mari au aceste probleme ei fiind proiectati pentru lacurile in general mici ale englezilor.
Si am mai auzit de la utilizatori de Delkim ca uneori statia nu indica sau chiar ca indica trasatura dar la senzorii vecinului.
Inainte sa imi iau NTX-r am tot citit pe la englezi ca au avut probleme majore... se stricau in prima saptamana de utilizare fiind schimbati in garantie si apoi mergand fara probleme.Problemele astea le-au avut primele loturi si mai era o pb-a cu incarcatorul de masina cu care venea statia insa asta au eliminat-o excluzand din set incarcatorul si acumulatorii.Acum statia merge pe baterii AA la fel ca si senzorii.
Singurul lucru care este cam enervant la Fox este statia taica.. e mare si greoaie insa asta pana te obisnuiesti..pe mine a incetat sa ma deranjeze cand eram prin vecini cu masina si a inceput sa indice o trasatura fiind la o distanta de 360m ... masurata cu kilometrajul de bord al masini.Aici iar Delkim are o problema unele statii ,din ce am auzit, bat max 50 m .
A si ar mai fi o mika hiba,daca o pot numi asa, la Fox asta numai pentru unii.. lumina puternica a ledurilor, vizibili si in cea mai insorita zi, tinde sa deranjeze noaptea.
Eu am achizitionat senzorii in 2012 primavara.. poate cineva sa fie un pik mai explicit in legatura cu "plasticul de rX" care nu se topeste.. cum arata. Plasticul la ai mei este mat si mentionez ca nu i-am folosit inca vara pe caldura intensa.
Daca mai aveti alte intrebari va raspund cu placere.