@razvan,
am citit si postarile de pe crap.ro, inclusiv alea sterse. Mi-a fost lehamite sa-ti scriu acolo, dar imi pare rau sa vad ca nu te potolesti...Faptul ca moderezi un forum de pescuit , transformat de fapt intr-un chat pentru citiva frustrati nu-ti da voie sa stabilesti tu ce e bine si ce nu pentru fiecare. Daca omul vrea sa concureze, oriunde si pe citi bani, e treaba lui , cum tot asa de bine poate sa pescuiasca de placere, pentru un record , o nada sau scula noua, sau pur si simplu, pentru o iesire in natura ! In ambele cazuri fiecare isi stabileste niste target-uri. Ca sunt bani sau faima, sau simpla recreere, iar e treaba fiecaruia ! Te asigur ca multi din pescarii astia timpiti care-si arunca banii pe la concursuri de ciortan o fac si pe a doua !
PS si sa stii ca din cei 17 ani de comunism din RO, ar fi trebuit sa fie citiva(din aia mai de la inceput..) care sa te faca sa te adresezi unei persoane mai in virsta cum e Cornel Rosioru (care intre altele mai face si cite ceva pentru pescuitul asta..) cu "domnule"..
PPS Scuzele mele lui Dan Radulescu si a majoritatii cititorilor de pe crap.ro. , dar eu asa vad lucrurile acolo.